zacala som citat knihu, ale nikdy som ju nedocitala... pocula som na to take dost rozporuplne reakcie ludi, tak ked budem mat cas, eset sa k tej knihe urcite vratim
pozerala. ale nepacilo sa mi strasne prijebany zaver podla mna. ta masova grupa, aj to ako ho roztoto. zozrali ho?..hmm. a tato @8 nemala zomriet je nadherna
bola som na tom v kine a citala som to ... je to velmi dobry film... az na maly detail,ze vacsina ludi o nom tvrdi, ze je nechutny ..no mne sa nezda je skutocne velmi dobre a putavo spracovany..
videla som film a dosť sa mi páčil... chcela by som si prečítať aj knihu... poradí mi niekto nejakú... neviem o tom že je aj kniha ale tam hore vyššie som sa dočítala že áno tak šup sem s autorom a názvom knihy... ďakujeem
aaa videl som, plakal som ..ako to režisér a kompetentný dodrbali, vynechali .podla mna velmi dôležité scény a useky ktoré sa nachádzajú v knihe..prečítajte si, vrelo odporúčam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
chcel som ho pozerat ale neviem preco som ho nepozeral