Akože upromne som to nesledovala ani to nemám v pláne. Aj keby boli, môj názor na nich by sa nezmenil. Ide mi o to ako sa správajú ludia ku mne, ich minulosť ma nezaujíma, nič by sa nezmenilo a teda je táto informácia pre mna irelevantná
@james98@12 toto je to svinstvo dnesnej doby, ze clovek uprimne nieco napise, a potom dyka do srdca a niekto to takto zneuzije, chod pracovat do bolševickej kontrarozviedky
@screamose@13 Ale poviem ti, že teraz tí ludia udávajú ešte viac. Teraz nájdeš “agenta” s krycím menom podrážka alebo mopslík na každom roku. Neoovedia len to, čo nevedia. A sk nevedia, tak si vymyslia
@james98@14 v pohode chapem, vsak ja sa nehnevam, boli taki co vstupili do ŠtB z vlastneho presvedcenia, a boli aj takych ktorych prinutili, a neverim, ze niekto dovolil odmietnut vstup, kedze by sa este do vacsich problemov dostal.
Pokial si nevidel film z Madlom (Eštebak) tak si pozri, tam krasne ukazuje aka bola doba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
pozerala som, nikto z rodiny nebol, ale poznám ľudí, ktorých sledovali a hrozilo im, že budú musieť nejakým spôsobom spolupracovať hrozné časy
Pokial si nevidel film z Madlom (Eštebak) tak si pozri, tam krasne ukazuje aka bola doba.