Takuto temu som tu este tusim nevidela.. mnoho ludi odsudzuje anime alebo mangu, zda sa im to trapne.. v poriadku beriem. Aj ked ja v poslednej dobe ficim na oboch Napriklad taky Naruto.. ludom sa to zafixovalo ako trapny kresleny anime serial (je fakt
kedysi som pozerával Naruta a Shaman King... Naruta v originále s CZ/ENG titulkami, na Jetixe toho fakt dosť cenzúrovali... a ešte mám doma jednu komixovú knihu Naruta...
anime a manga podla mna sama osebe nemusi byt spatna, ale strasne ma s prepacenim serie ze 90 percent ludi, ktori sa ucia japoncinu a "strasne moc miluju japonsko" to robia kvoli tomu ze pozeraju anime a vpodstate ich nic ine nezaujima, tym zaberaju miesta na kurzoch japonciny ludom, ktori maju o to trosku vacsi zaujem a chceli by sa tomu venovat aj z trocha ineho dovodu a nenechaju to po pol roku lebo "je to tazke"...
ale inak takee elfen lied sa celkom dalo viac nie, stacilo mi
preco mam pocit, ze vsetci co cumia na tie japonske nechutnosti sa s tym maju potrebu chvalit??
pozeraj si co chces, je mi to u prdele, ale niekto trebars cumi na telenovely a nema potrebu o tom vypisovat. preco musia uznavaci anime nevyhnutne kazdeho presviedcat o tom, ake je to super turbo skvele?
@23 no jo Chobits je paradne a co ja viem... precital som toho par... (NAruto, Bleach samozrejmost xD ) momentalne ficim na Full Metal Alchemist Broterhood (cize to nove podla mangy ktoru mam precitanu az po najnovsi diel...nech uz je 15. oktobra xD )
manga si podla mna vyzaduje viac casu/ koncentracie-aspon u mna ale nepohrdnem nou
..momentalne pozeram viac veci ....najlepsie,ak pozerate nejake "mystery" a este lepsie,ak to pozera niekto,koho poznate a dohadujete sa o moznom konci....(ako napr. ja s kamoskou o Pandora Hearts)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
no ano, niekomu sa to nemusi pacit.. ja som si najprv myslela ze je to blbost, ale potom si nejaku mangu precitala a nakoniec ma to zacalo bavit
ale inak takee elfen lied sa celkom dalo viac nie, stacilo mi
@5 hentai disappointed:rofl) pri tom sa dokážem povzniesť aj nad nepekné postavičky
pozeraj si co chces, je mi to u prdele, ale niekto trebars cumi na telenovely a nema potrebu o tom vypisovat. preco musia uznavaci anime nevyhnutne kazdeho presviedcat o tom, ake je to super turbo skvele?
Mangu som ešte nečítala a pozerám iba Bleach (hlavne do takého asi 60. dielu sa mi to celkom páčilo)
..momentalne pozeram viac veci ....najlepsie,ak pozerate nejake "mystery" a este lepsie,ak to pozera niekto,koho poznate a dohadujete sa o moznom konci....(ako napr. ja s kamoskou o Pandora Hearts)