milujem staré horory. minule som pozerala Lesného ducha 1 a 2. Jednotky by som sa aj bála, keby som bola sama doma v noci ale na tej dvojke som sa tak dobre nasmiala
ale táto moderná produkcia...neviem neviem. Je to všetko na jedno kopyto, všetci točia také pseudopsycho duchárske horory. Najlepšie tam dohodiť ešte nejaké to dievča s dlhými čiernymi vlasmi, ktoré sa chce pomstiť celému svetu. Poprípade to celé natočiť ručnou kamerou, aby to bolo autentické, čo sa ale niekedy tak úplne nepodarí.
Určite existujú aj zaujímavé a originálne horory, ale zas tak sa v tom nevyžívam aby som si z netu sťahovala nejaké nízkorozpočtové filmy mladých režisérov.
už nie... pri pozeraní sa totiž nebojím, ale zvyknem ostať také dva-tri mesiace traumatizovaná... takže sa im radšej vyhýbam odkedy som videla nenávisť.
podla toho ake.. tie picoviny co chodia na markize po polnoci ako grizlyho hnev a vrazdiaca opica vazne nemusim, ale taky pach krvi by som si znovu pozrela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
kukla som si jeden film a pacil sa mi a potom som si o nom precitala ze bol horor.. a pritom to so mnou ani netrklo
a potom som kukala paranormal activity a duchov sa bojim dodnes
ale táto moderná produkcia...neviem neviem. Je to všetko na jedno kopyto, všetci točia také pseudopsycho duchárske horory. Najlepšie tam dohodiť ešte nejaké to dievča s dlhými čiernymi vlasmi, ktoré sa chce pomstiť celému svetu. Poprípade to celé natočiť ručnou kamerou, aby to bolo autentické, čo sa ale niekedy tak úplne nepodarí.
Určite existujú aj zaujímavé a originálne horory, ale zas tak sa v tom nevyžívam aby som si z netu sťahovala nejaké nízkorozpočtové filmy mladých režisérov.
videl som uza is vsetky dobr emi to pripada... lebo v psolednom case narazam len na blbosti