pozeram panelak poctivo 4x za tyzden odsudene som videla asi stvrt dielu nejako ma to nechyta a superstar som pozerala len kym tam bol rene odvtedy ma to nezaujima
Ja pozeram particku dobry program a a aj mafstory asi vsetko Jedno co nekukam a ani ma to nezaujima je Superstar pre mna je to volovina skor to neznasam ked to slo prví krat na STV tak som to kukal ale uz nie je to otrepane a cele na nic. Kukal som to este ked porota vyberala sutaziacich a ich aj vyhadzovala ale od kedy ide SMS hlasovanie tak je to konina nakoniec aj tak vyhra niekto kto mozno vedel spievat najmenej asi tak
Superstar je otrepaná, pozerávala som len castingy, teraz ked to dávajú, tak si to zapnem, ale namiesto svetla a som pri PC a Superstar vôbec nevnímam.
Programy podobné Partičke nemusím, takže nepozerám.
A odsúdené sú vynikajúce, asi najlepší seriál čo som kedy videla, mám rada seriály, kde sa stále niečo deje a nenačahujú sa.
A ešte sú tam aj skvelé výkony hercov, takže im normálne všetko verím a vždy sa teším na další diel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Programy podobné Partičke nemusím, takže nepozerám.
A odsúdené sú vynikajúce, asi najlepší seriál čo som kedy videla, mám rada seriály, kde sa stále niečo deje a nenačahujú sa.
A ešte sú tam aj skvelé výkony hercov, takže im normálne všetko verím a vždy sa teším na další diel
Superstar som kedysi pozerala, ale teraz ma to už nechytá...