nič v zlom, ale nepozerávam priame prenosy z pohrebov (čím nenaznačujem nič, ako je smutné, že Poliakom v priebehu jedného dňa, navyše pri Katyňskom lese, zomrelo toľko významných osobností, je mi to ľúto a súcitím s nimi, ale zas pohreb pozerať nebudem... je to predsalen ich udalosť...
Na druhej strane príde mi trochu morbidné kukať priamy prenos pohrebu osôb, ktoré ani nepoznám, anilen z videnia, ak by zomrel slovenský prezident (ktorého nemám rád, ale je to náš prezident a aspoň z videnia ho poznám, tak budiš), ale pozerať pohreb cudzích štátnych predstaviteľov, ktorých väčšina z nás prvý krát v živote videla na fotkách po tejto tragickej nehode, mi pripadá trochu nechutné a trápne...
@tomas - to si vystihol presne... je to to iste, ako ked pred rokom cely svet pozeral pohreb Michaela Jacksona, ktoreho predtym tri stvrtiny z nich neznasali, povazovali za uchyla a smiali sa z neho.
@mid jj. S tým rozdielom, že Michaela Jacksona aspoň poznali po mene a podľa fotky. Ale garantujem, že keby sa pred dvoma týždňami spýtam, ľudia viete kto je to Lech Kaczynsky, tak tipujem že 99% ľudí na Slovensku ani len netuší, že poľský prezident...
nikdy som ho nevidel, pred tyzdnom som ani netusil ako sa vola polsky prezident a matne som vnimal ze polsko vobec nejakeho prezidenta ma...predpokladam, ze 90% z vas je na tom rovnako..preco by ma teda mala zaujimat rozlucka s nim?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Na druhej strane príde mi trochu morbidné kukať priamy prenos pohrebu osôb, ktoré ani nepoznám, anilen z videnia, ak by zomrel slovenský prezident (ktorého nemám rád, ale je to náš prezident a aspoň z videnia ho poznám, tak budiš), ale pozerať pohreb cudzích štátnych predstaviteľov, ktorých väčšina z nás prvý krát v živote videla na fotkách po tejto tragickej nehode, mi pripadá trochu nechutné a trápne...