Stále viackrát sa mi stáva, že dostanem zjeba lebo len tak prejdem okolo známych/kamošov/vlastnej sestry... bez všimnutia To len ja som taký defektný? Potom počúvam, že som namyslený, neviem sa pozdraviť..
mna to bavi divat sa do oci, mam holu hlavu a prisny pohlad takze ludia vacsinou bocia a hladia do zeme a casto aj uhnu z mojej cesty aj ked idem po opacnej strane ale je megasexy ak pozeram na nejaku peknu zenu co ide oproti a ona pohladom neuhne, ale pozrie sa mi do oci...vtedy som cely makky
ked mi je niekto sympaticky tak pozeram, rovno do oci minule som sedela oproti takej strasne zaujimavej babe vo vlaku a len sme sa potichu okukovali celu cestu ale inak 99% casu pocuvam hudbu a nesledujem okolity svet a velmi velakrat som niekoho uplne odignorovala co sa mi aj pozdravil
Ja sa tiez pozram rovno do oci ja mam taku divnu vlastnost ze ja sa neviem neusmievat ked sa niekomu pozeram do oci a tak ked sa snazim neusmievat jak blbecek na kazdeho kto prejde okolo tak posobim drzo lebo sa zacnen ujebavat vzdy ked sa minieme ale inak svoje okoloe toez vobec nevnimam pokial nejdene ze oproti sebe pomalycnarazit do seba tak si tiez horko tazlo vsimnem ci uz znameho alebo niexD
Neznasam to, ked na mna niekto dlho uprene pozera...ale pride mi mile, ked na mna niekto len tak pozera a usmeje sa na mna
...ale ked na mna niekto len tak pozera, tak mi to je neprijemne
ja vačšinou pozeram do zeme respektive na ešpezetky aut alebo na vyklady v obchodoch, ja ludom pozeram do tvare iba ak mam dobru naladu takže nemožem byť ani hladná,ani unavena,ani nasrata a vtedy pozeram ludom do oci ze kto skor uhne pohladom
Mam rada ocny kontakt...ale niekedy sa mi chce z toho strasne smiat a niekedy sa hanbim jak 10 rocne dievcatko, zalezi od cloveka s ktorym sa mi stretne pohlad a od doby trvania. Ale celkovo na ulici alebo v meste to moc nevyhladavam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
...ale ked na mna niekto len tak pozera, tak mi to je neprijemne