@rocafella že... moja zemepisárka ma postavu ako tá betty boop ale že v oveľa väčšej forme, že presýpacie hodinky ale že faaakt veľké prsia, pás taký že celkom chudý v porovnaní s jej telom, a zadok veľký ako hora..ona sama sa pýši tým že je XXL.. No proste, sedím hned pred katedrou, ona furt nosieva také tie tričká odhalujúce celý dekolt..Celú hodinu jej tam čumím akože si nepomôžem, potom ona na mňa pozrie že či som nejaká úchylná tak sa premôžem a predstieram že sa jej kukám do tváre ale potom znova na prsia. Ale že celú hodinu jej tam pozerám
ale toto mi pripomenulo, ako ma kamoška minule nútila pozerať živý záznam z neviem už akej pesničky a tam mali ako tanečnice také postaršie objemné tety len v nohavičkách a ono to bolo fakt zlé, ale proste to poskakovanie istých častí tela bolo svojim spôsobom neskutočne hypnotizujúce
ja sa ľuďom automaticky pozerám na nohy - a jedno, či muž alebo žena, skrátka nohy, od stehien až po členky, iné ma z nejakého záhadného dôvodu nezaujíma.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a vlastne ani ja sa nepozerám
@wewo hej
Každopádne:
inak vôbec ^^
Boze netrolluj tu tolko
Proste muzi.
V sobotu mi jedna slečna dovolila CHYTIŤ SI JEJ PRSIA
!!!
@mkamka
A ty si jej ich samozrejme chytila že ?
@wistingher Tak keď mi to kolega vyššie vybavil a túžila som po tom asi vhsjbd rokov a boli také super mäkké... nedalo sa nechytiť.