Potreboval by som si požičať tak okolo 400 eur, lenže problém je ten že v Tatra Banke mi úver nechcú poskytnut pokial nie som zamestnaný.
Potrebujem teda aby mi nejaká banka, alebo aj nebankovka poskytla 400 eurový úver, ale bez toho aby som musel byť zamestnaný. Viete o nejakej takej banke/nebankovke ?
@kubbox či pracujem alebo nie to je moja vec, nezávid že nepracujem.
@Sasi2680 Tak ono mne by stačila požička aj 300 eur s dobou splatnosti 10 mesiacov. Mesačne by som splácal aj s úrokmi 35 eur, pričom vreckové dostávam okolo 200 eur, z čoho 150 eur dám na jedlo a 50 eur mi zostane, takže kludne by som to splácať vedel. Preto nerozumiem tomu, prečo mi žiadna banka nechce poskytnut ani takú nízku požičku, a pritom nemám ani žiadne deti, a ani dlhy..
@tomas55555 akože nezávidím ti že si odkázaný si požičiavať 400€ od nebankovky a nemá problém s tým otvorene diskutovať verejne, fakt ti to tu nik závidieť nebude budú sa len ľudia smiať a niekomu ťa príde aj ľúto tak to je chlape
@kubbox Nie som na to odkázaný, ale proste mám nejakú webovú stránku za ktorú musím za 2 roky zaplatiť 210 eur, ak nezaplatím, tak sa mi stránka vymaže z internetu. Momentálne nedisponujem 210 eurovým majetkom, preto som rozmýšlal o požičke.
A inak máš ty nejaké skusenosti s nebankovkami ? Ak o nich niečo vieš viac, pouč ma.
"nezáviď, že nepracujem" DDDDD tak toto je moc
inak hovorí sa, že každý by mal vyskakovať len do výšku svojho platu.. takže ty radšej ani len neskackaj
Našiel som nejaku požičkáren a super je na tom to, že udajne požiciava aj nezamestnaným a už od 50 eur. Lenže čo ma zarazilo je to, prečo tam chcu odo mna číslo občianskeho preukazu ? To mi príde podozrivé, ved číslom OP sa dá spraviť aj majetná škoda....
@quattroformaggi Záleží od toho čo pracuješ, ale v 99% prípadoch je to tak, že nemám prečo ostatným závidieť že niekto pracuje. Lepšie je sedieť doma a robiť čo človek chce, a nie každý den v týždni skoro vstávať a byť buzerovaný šéfom.
@Sasi2680 Hmm, až na to, že číslo OP je lahko zneužitelné a ešte k tomu u takýchto nebankoviek, alebo nejakých anonymných požičkárov.
Požičala by si mi 215 euro a vrátim ti to do 6 mesiacov ? So 6 mesačnými splátkami po 36 eur + 14 eur úroky ? A teda za 6 mesiacov to máš 14x6= 84 eur na úrokoch. 84/215=39% úroková miera. Berieš ?
Skoré vstávanie mi nevadí, môj šéf je super a nikdy nikoho nebuzeroval.
Ale samozrejme, lepšie je sedieť doma na riti, nič nerobiť, drankať peniaze od fotrovcov a nemôcť si dovoliť nič drahšie než 50 eur
Nie je to len o skorom vstávaní, ale aj o tom chodiť skoro spať. Teda ak chodíš ráno do roboty, tak musíš chodiť aj večer skorej spať, o 10 večer už v posteli.
Teraz sa náhodou vyskytla taká situácia že potrebujem nutne niečo drahšie ako 50 eur, ale bežne tomu tak nie je.
@michelleee
Neplanujem začať robiť, rodičia to odo mna nevyžadujú, a z toho čo mám si normálne vyžijem. Ziadna práca ma nejak nebaví, baví ma však náboženská oblast, písanie náboženských článkov atd, lenže s týmto mna nikto nezamestná.
@Gummidge @Tarassaco
Ako kresťan katolík mám takú morálnu povinnosť, dávať svoj nadbytok chudobným. A teda ked si aj ušetrím 50 euro mesačne, tie peniaze si nenechám ale rozdám to chudobným.
@1ggy Tá mi nedá len tak zo dna na den. Ale na Vianoce dostanem niečo, ale to bude až na Vianoce, lenže ja tú svoju stránku chcem obnoviť už čo najskor.
@fury Ked od rodiny tak jedine od rodičov, lebo mi je trapné chodiť za babkou a prosiť ju o požičku
Lenže ked poviem rodičom že chcem tie peniaze na obnovenie svojej stránky, to mi nedajú. Oni totiž nie sú moc katolíci, a na toto mi peniaze nedajú, pretože im sa to zdá byť zbytočné. Dali by mi na to tak maximálne zopár desiatok eur.
Hmm, no tak ja neviem, ale bežne chce byť človek hore čo najdlhšie, napríklad ide v TV nejaký dobrý film, alebo sa ráno zle vyspíš a najradšej by si ešte ležala v posteli, ale ty musíš ísť unavená do práce, atd, atd.
Proste píšeš to tak, ako keby ti človek mal snád závidieť že chodíš do práce
Je ok dávať nejaké peniaze chudobným, no úspory patria do kategórie základných potrieb. Čo budeš robiť, ak tvojim rodičom vypadne príjem? Čo budeš robiť v prípade nejakého vážneho úrazu?
A nemal by si sa ako kresťan katolík zaopatrovať tvojich rodičov ty, namiesto oni teba? A ako kresťan katolík by si mal nejako prispievať aj spoločnosti, v ktorej žiješ. Raní kresťania sa šli zodrať od práce a mimo práce od pomoci blížnym a tebe je za ťažko ísť čo i len na polovičný úväzok do práce, lebo v telke dávajú nejaký film?
Bežne chce byť človek hore čo najdlhšie? Neuveríš, ale existujú aj ľudia, ktorí si radšej privstanú, lebo sú produktívnejší doobeda než večer, tak je asi logické, že aj do postele budú chodiť skôr. Holt, tomu sa hovorí dospelácky život, nie je vždy všetko iba prechádzka ružovou záhradou. Ale to ty nikdy nepochopíš, pokiaľ nevyjdeš spod mamkinej sukne.
Nehovorím, že nám pracujúcim máš závidieť, len nechápem, ako môže byť 25 ročný človek tak strašne pohodlný, lenivý a bez akýchkoľvek ambícií.
Tomas chcel len žiť do domova dôchodcov aby sa mal o neho kto postarať, keď rodičia nebudú vládať a iný birdzak sa chváli tým.ze len vstane a má prasule zarobené, lebo pobera invalidný @dwarvax
@sasi2680 no neviem. ja len si pamatam (mozno si to len zle spajam), ze som tu niekde videl, ze je dusevne chory... ale ako netusim. ono je to trochu citliva vec a ak to tak je, tak no, ehm.
Kamaráde, ja by som si od nebankovky nepožičiaval. Aspoň tak moja intuícia vraví. Na tvojom mieste, keď súrne potrebuješ tie peniaze Ti poradím nájsť si robotu, aj hocijakú, teda aspoň aby trochu ťa zaujímala, a nerobil si ju celkom s nechuťou, a za mesiac si tých 400€ zarobíš, a ti aj niečo snáď navyše z toho aj zostane, ak to bude lepšie mesačne platené. Zas by si im musel z tej nebankovky to splatiť, a z kade zoženieš peniaze potom?
Inak aj ja asi nájdem hoci aj brigádu sebe, lebo dosť mám za posledný mesiac prievan.. ani nie tak v peňaženke, ako na účte ...takže treba..
a čo keby si namiesto zakladania prihlúplych fór na birdzi išiel na mesiac vykladať niekam regále a tie peniaze si zarobil ako normálny, dospelý človek?
@tomas55555 ale stále nedokážem pochopiť prečo sa takto zhadzuješ na internete a z toho mi vychádza si buď alkoholik/drogáč alebo si proste psychicky narušený a neuvedomuješ si svoje správanie a výroky, ....doma si myslím že si vašim nakecal že sa zabiješ a podobné nezmysli a oni chudáci sa rozhodli keďže si im narobil výčitky ťa doživotne živiť a stavím sa že si založili fond/sporenie aby si ako tak vyžil aj po ich smrti a chalupu či byt ti napíšu.... človeče jak keby som ti to z hlavy vyčítal a to nemusím byť ani pri tebe a ani s tebou ...veď takého blázna a delikventa som ešte nevidel ...nikto ti nezakazuje písať náboženské články ale to je otázka niekoľkých minút pokiaľ teda aspoň vieš o čom píšeš ...a zvyšok dňa čo ? ...priživuješ sa na rodičoch.... nieje ti to blbé ? veď sa vzchop si chlap rob niečo zo sebou a nakopni sa a začni sa správať ako dospelý muž a nie ako upišťané a došťané malé decko čo potrebuje vodiť za ruku.... ale po tom všetkom asi nič iné nie si... sorry ako si len úbožiak a chudák ktorý sa nechá vydržiavať od matky a otca a nič v živote nedokážeš ...myslím že si ani na normálnu školu nechodil
@tomas55555 ja mám v dnešnej dobe asi stovku web stránok ktoré som vytvoril a zarobil asi na desiatich z nich tak aby sa tie ostatné živili samé ...skrátka v tej dobe to bol koníček ktorý si na seba vedel zarobiť ale najskôr som uvažoval tak že aby hneď prvá webstránka zarobila a nebola to osobná ale pre niekoho..... takže tak už keď si taký blbý a musím ti napísať ako to funguje tak tu to máš človeče "nemáš za čo"
@tomas55555 To čo som ti tu písal neber až tak ku sebe ale snaž sa poučiť nebyť chudák a uvedomiť sa lebo to je to čo potrebuješ a pokiaľ je potreba a budeš mať záujem mám kamarátku ktorá si robí doktorát z psychológie a je v tom naozaj dobrá lebo ju poznám osobne už 12 rokov a pokec s ňou by ťa možno dal na dobrú koľaj ale ako ju poznám tak pri osobnom stretnutí po tvojom prehovore by ti ešte predtým jebla takú facku že by ťa zobudila s toho sna v ktorom žiješ
Ja tiež pracujem, ale duchovne, duchovnou evanjelizáciou, tak ako aj apoštoli pracovalis duchovne ked hlásali evanjelium, to bola nápln ich práce.
@Kubbox neber si to osobne, ale ja nemožem za to že máš frustrácie z toho že musíš pracovať, a závidiš niekomu aj nos medzi očami a že nepracuje. Ale ak sa ti tvoje frustrácie zmiernili, potom čo si mi napísal, tak ok Kamaráde dobrú radu, frustrácie treba riešiť, inak ti to prerastie cez hlavu, a ventilovať to na ostatných tiež nie je dobry napad
@tomas55555 ja nie som frustrovaný zas si sa musel napiť/fúknuť si predtým než si niečo bol schopný napísať ? moja práca je moje hobby čo si nesledoval moje články a fóra ? ja rozkazujem ľudom a to ma nehorázne baví, čo je na tom frustrujúce že mám vlastný biznis ? uvedomuješ si vôbec čo píšeš ? ty si ozaj feťák alebo alkáč ja už nechápem .... ja chodím do hobby iba keď sa mi zachce inak svojej hobby sa venujem iba keď sa mi zachce ...ja nemám prácu tak to už pochop ja mám hobby a ten koníček ma baví a baví to aj tých ktorý sa na mojom koníčku podieľajú lebo nemusia žobrať o lóve nebankovky ako ty ... jediný kto je tu frustrovaný si TY! a svoju frustráciu z toho že ti nikto nechce požičať lebo si maximálne neschopný a nepoužiteľný ako ochrnutý plavčík dávaš každému najavo
Sklamem ťa, ale nie, aj apoštoli a ich nasledovníci si zarábali na svoje živobytie prácou.
Ak nemáš záujem o zamestnanie, prečo teda nejdeš do kláštora? Jáj, aj tam by si sa musel zapájať do prác, čo?
Ako si myslíš, že by vyzerala naša spoločnosť, keby sme sa všetci správali ako ty?
@kubbox Si frustrovaný, pretože veľmi dobre poznám ľudí ktorí dohovárajú a závidia druhým ktorí nepracujú.
Ja tvoje články nesledujem, si myslíš že nemám nič iné na pracu než sledovať či tu na birdzi píšeš ?
Ok, ak je to naozaj pravda čo píšeš, tak si rob to čo ťa baví a o tom ten život aj je, robiť to čo človeka baví. Mna baví nechodiť do roboty a písať náboženské články, takže hoci tebe sa to zdá abnormálne, mna to baví. Alebo či už aj závidiš ostatným že ich niečo baví ?
@tomas55555 tak to vôbec nevieš čítať ľudí Tomáško Tomlein z Košíc ? si myslíš že som blbý... nechcel som ale treba aby ľudia vedeli čo si za šmejda a nebudeš nikoho nahuckávať na to aby ti niekto tu na požičiaval peniaze si len podelaný zlodej ktorý sa doma váľa na gauči a hulí trávu a chlastá, nič nevieš aj z TEKO ťa vydrbali hneď po prvom týždni keď videli aký si bol neschopný a nič nevieš a tie tvoje rečičky o náboženstve ...akože si myslíš že kto ti to zožerie ??? to si už úplne prefetovaný a bohvie či si skončil s tým sajrajtom čo si bral ešte predtým asi si už ozaj prepnutý veď takéto výplody tu nepíše nik ...jasné že nepracuješ keď si taký sprostý že nevieš si zaviazať ani šnúrky na topánkach človeče tebe treba liečenie na drogy a alkohol ....
@tomas55555 si taký frustrovaný že ani nevieš čo to je frustrácia a píšeš druhým normálnym ľudom o frustrácií ktorú sám zažívaš a si z nej maximálne v pi*i a až sa raz zobudíš z toho všetkého až ťa raz prestanú fortrovci sponzorovať a ty nebudeš mať za čo smažkovať tak potom pochopíš tú realitu že iba tie tvoje "inteligentné" reči k tomu nestačia ....dookola si tu protirečíš a ani si si to nevšimol ... sám si písal že si úplne ľavý vo všetkom a že nič nevieš iba písať články pre svedkov jehovových a podobné prasačiny ...a že ti nik za to neplatí a dávaš to za chybu druhým ... to ja môžem ísť rozprávať druhým kokociny tiež a pi*ovať na nich že sú blbý a neplatia mi za to ....jasné že neplatia nebudú ti platiť ...skrátka hľadaj podobnú klientelu jak si ty ...feťákov a delikventov ...tam sa nájdeš nemyslíš ? ved píš o drogách veď to je to čo ťa baví nie ? omamné látky, psychický stavy ako úzkosti a absťáky a podobné veci.... si myslíš že sú tu ľudia blbý a že nevidia že akú frekvenciu majú tvoje výplody chorej zdegenerovanej mysle ? ...vždy keď si mimo z niečoho skrsne v tvojej chorej hlave ....kto ti kázal cez august ísť do herne a premrdať tam posledných 150€ čo si mal ?
Inak ak niekto videl na mojom starom pubertiackom FB tie fotky marihuany, tak to neznamená, že som nejaký feťák a asociál ako tu Tomáš... Párkrát som to skúsil na strednej a bola to len taká mladícka nerozvážnosť a žiadne drogy neberiem!!!
ked si najdes robotu, tak mozes natrenovat aplikacie tvojich zlepsovakov na pracovisku a potom to prevadzat do globalnej praxe a nie len navrhovat na birdzi
a este na margo toho nuteneho chodenia spat o desiatej vecer... no, viackrat sa stalo, ze v dlhy tyzden(to robis piatok sobota nedela) som v piatok po praci siel na party a z party o osmej rano rovno do roboty
@mayben teraz sa mu vsetci smeju... ale ked konecne ziska financie na svoj ambiciozny plan, prestahuje more na slovensko a zacne vyberat vstupne, potom budeme zrat hovna, zatial co bude on pocitat love
samozrejme len kym to nerozda chudobnym, potom z neho zas bude jurodivy rojko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
Potrebujem teda aby mi nejaká banka, alebo aj nebankovka poskytla 400 eurový úver, ale bez toho aby som musel byť zamestnaný. Viete o nejakej takej banke/nebankovke ?
Dostávam vreckové takže z vreckového.
poslal by som ťa na prevýchovu k svokre kokos tá by ťa dala do richtiku
@Sasi2680 Tak ono mne by stačila požička aj 300 eur s dobou splatnosti 10 mesiacov. Mesačne by som splácal aj s úrokmi 35 eur, pričom vreckové dostávam okolo 200 eur, z čoho 150 eur dám na jedlo a 50 eur mi zostane, takže kludne by som to splácať vedel. Preto nerozumiem tomu, prečo mi žiadna banka nechce poskytnut ani takú nízku požičku, a pritom nemám ani žiadne deti, a ani dlhy..
A inak máš ty nejaké skusenosti s nebankovkami ? Ak o nich niečo vieš viac, pouč ma.
inak hovorí sa, že každý by mal vyskakovať len do výšku svojho platu.. takže ty radšej ani len neskackaj
Našiel som nejaku požičkáren a super je na tom to, že udajne požiciava aj nezamestnaným a už od 50 eur. Lenže čo ma zarazilo je to, prečo tam chcu odo mna číslo občianskeho preukazu ? To mi príde podozrivé, ved číslom OP sa dá spraviť aj majetná škoda....
A ked sa smiem spýtať, ty pracuješ ?
@Sasi2680
A odkial ti vieš kolko tam chodí ludí ? Priemerne tam chodí okolo 45 ludí denne. A ja to nerobím kvoli peniazom.
@Sasi2680 Hmm, až na to, že číslo OP je lahko zneužitelné a ešte k tomu u takýchto nebankoviek, alebo nejakých anonymných požičkárov.
@Ladydoga
Požičala by si mi 215 euro a vrátim ti to do 6 mesiacov ? So 6 mesačnými splátkami po 36 eur + 14 eur úroky ? A teda za 6 mesiacov to máš 14x6= 84 eur na úrokoch. 84/215=39% úroková miera. Berieš ?
Ale samozrejme, lepšie je sedieť doma na riti, nič nerobiť, drankať peniaze od fotrovcov a nemôcť si dovoliť nič drahšie než 50 eur
Nie je to len o skorom vstávaní, ale aj o tom chodiť skoro spať. Teda ak chodíš ráno do roboty, tak musíš chodiť aj večer skorej spať, o 10 večer už v posteli.
Teraz sa náhodou vyskytla taká situácia že potrebujem nutne niečo drahšie ako 50 eur, ale bežne tomu tak nie je.
Neplanujem začať robiť, rodičia to odo mna nevyžadujú, a z toho čo mám si normálne vyžijem. Ziadna práca ma nejak nebaví, baví ma však náboženská oblast, písanie náboženských článkov atd, lenže s týmto mna nikto nezamestná.
@Gummidge
@Tarassaco
Ako kresťan katolík mám takú morálnu povinnosť, dávať svoj nadbytok chudobným. A teda ked si aj ušetrím 50 euro mesačne, tie peniaze si nenechám ale rozdám to chudobným.
@1ggy Tá mi nedá len tak zo dna na den. Ale na Vianoce dostanem niečo, ale to bude až na Vianoce, lenže ja tú svoju stránku chcem obnoviť už čo najskor.
Lenže ked poviem rodičom že chcem tie peniaze na obnovenie svojej stránky, to mi nedajú. Oni totiž nie sú moc katolíci, a na toto mi peniaze nedajú, pretože im sa to zdá byť zbytočné. Dali by mi na to tak maximálne zopár desiatok eur.
Hmm, no tak ja neviem, ale bežne chce byť človek hore čo najdlhšie, napríklad ide v TV nejaký dobrý film, alebo sa ráno zle vyspíš a najradšej by si ešte ležala v posteli, ale ty musíš ísť unavená do práce, atd, atd.
Proste píšeš to tak, ako keby ti človek mal snád závidieť že chodíš do práce
A nemal by si sa ako kresťan katolík zaopatrovať tvojich rodičov ty, namiesto oni teba? A ako kresťan katolík by si mal nejako prispievať aj spoločnosti, v ktorej žiješ. Raní kresťania sa šli zodrať od práce a mimo práce od pomoci blížnym a tebe je za ťažko ísť čo i len na polovičný úväzok do práce, lebo v telke dávajú nejaký film?
Ale vysvetľovať niečo 25ročnému, čo žije z maminej peňaženky a nechce pracovať, lebo večer chce pozerať TV, je zbytočné.
Chlape, si stratený prípad.
Nehovorím, že nám pracujúcim máš závidieť, len nechápem, ako môže byť 25 ročný človek tak strašne pohodlný, lenivý a bez akýchkoľvek ambícií.
Inak aj ja asi nájdem hoci aj brigádu sebe, lebo dosť mám za posledný mesiac prievan.. ani nie tak v peňaženke, ako na účte ...takže treba..
Na to ako rada chodíš do práce ti aj tak neskočím, pretože zo štatistiky dobre viem kolko ľudí by radšej nepracovalo ako pracovalo.
@Lafizig
Však si pracuj, čo mna potom ?
@Kerrang
Za mesiac to je už neskoro, a do roboty kvoli tomu chodiť nebudem.
@Tarassaco
Ja tiež pracujem, ale duchovne, duchovnou evanjelizáciou, tak ako aj apoštoli pracovalis duchovne ked hlásali evanjelium, to bola nápln ich práce.
@Kubbox neber si to osobne, ale ja nemožem za to že máš frustrácie z toho že musíš pracovať, a závidiš niekomu aj nos medzi očami a že nepracuje. Ale ak sa ti tvoje frustrácie zmiernili, potom čo si mi napísal, tak ok Kamaráde dobrú radu, frustrácie treba riešiť, inak ti to prerastie cez hlavu, a ventilovať to na ostatných tiež nie je dobry napad
Ak nemáš záujem o zamestnanie, prečo teda nejdeš do kláštora? Jáj, aj tam by si sa musel zapájať do prác, čo?
Ako si myslíš, že by vyzerala naša spoločnosť, keby sme sa všetci správali ako ty?
Ja tvoje články nesledujem, si myslíš že nemám nič iné na pracu než sledovať či tu na birdzi píšeš ?
Ok, ak je to naozaj pravda čo píšeš, tak si rob to čo ťa baví a o tom ten život aj je, robiť to čo človeka baví. Mna baví nechodiť do roboty a písať náboženské články, takže hoci tebe sa to zdá abnormálne, mna to baví. Alebo či už aj závidiš ostatným že ich niečo baví ?
a este na margo toho nuteneho chodenia spat o desiatej vecer... no, viackrat sa stalo, ze v dlhy tyzden(to robis piatok sobota nedela) som v piatok po praci siel na party a z party o osmej rano rovno do roboty
No mňa by fakt zaujímalo odkiaľ tieto tvoje "informácie" máš.
@Vladqog Ale však ja pracujem duchovne.
dufam, ze pri tvojej ceste zivotom budem aj nadalej pozorovatel, lebo je to bomba
samozrejme len kym to nerozda chudobnym, potom z neho zas bude jurodivy rojko