Ahojte, viem že tu už bolo viac vlákien ohľadom tejto témy ale žiadna nebola takáto, teda aspoň som nevidel. Jedná sa o to že potrebujem pôžičku 5 tisíc € ale môže to byť aj 3 tísíc , prácu mám aj som mal. Problém je v tom že som do nej nastúpil teraz. Pri väčšine bezúčelových úverov aspoň o čom ja viem treba aby ste boli zamestnancom 3 mesiace a doklad o príjme. A v tom je problém to nemám teraz ako dodať. Mám plat okolo 900-1000 € v čistom. Prosím neriešte veci či to fakt chcem či nie, nech si to rozmyslím. Väčšina úverov by mi spôsobila to že by som preplatil za 3 roky okolo 600 € max 800€ pri niektorých. To ma fakt netrápi. Tie peniaze potrebujem na teraz a nasledujúce mesiace, plat mať budem a nejdem minúť všetky peniaze. Je nejaká šanca že mi dá nejaká banka pôžičku keď som do pracovného pomeru vstúpil teraz? Napríklad v TB na ich stránke nikde nevidím požiadavku že by som musel byť zamestnaný 3 mesiace alebo niečo tak neviem. Ďakujem veľmi pekne.
no, vzdy je lepsie, ked si to v takomto pripade riesis v banke, v ktorej mas ucet a chodi ti nan vyplata, tam velakrat nepotrebujes ani doklad o prijme/vyplatnu pasku, lebo si to vedia lahko pozriet a pokial si mal pracu predtym a teraz si ju len menil, tak by to teoreticky mohlo prejst, aj ked v tom pripade tam zrejme mas uz aj nieco predschvalene.
inak, neviem... urcite by sa to dalo na vynimku, ale kedze tych je obmedzeny pocet, tak pochybujem, ze ju niekto bude riesit na 3-5.000€, jedine, ze by si mal znameho, co robi v banke a vedel by ti to vybavit.
ale najlepsie je v takejto situacii ist do banky, kde mas ulozene peniaze. alebo do postovky, ta je znama tym, ze dava pozicky kazdemu, aj ked ja osobne by som bola radsej bezdomovec ako mat cokolvek v postovke
Mozno postova banka. To boli najvacsi uzeraci a poziciavali hocikomu. Neviem ako teraz. Zasa ono je to aj riadene zakonom komu mozu poziciavat. Inak iba nebankovky alebo synagoga
Upresním. Keďže som to riešil aj ja tak mám čerstvé info. Banka si pozrie databázu (nejaký register) tvojho finančného správania či si mal v minulosti pôžičky, dlhy, či si ich riadne platil a keď to je v poriadku tak vtedy ide podmienka druhá že treba byť zamestnaný u jedného zamestnávateľa viac ako 90 dní nepretržite. Mne to tiež kvôli tomu neprešlo lebo som menil roboty ale to ich už nezaujímalo že príjem mám pravidelný už niekoľko rokov. Tam musí byť ten zamestnávateľ a treba čakať tie tri mesiace. Nedá sa s tým nič robiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
inak, neviem... urcite by sa to dalo na vynimku, ale kedze tych je obmedzeny pocet, tak pochybujem, ze ju niekto bude riesit na 3-5.000€, jedine, ze by si mal znameho, co robi v banke a vedel by ti to vybavit.
ale najlepsie je v takejto situacii ist do banky, kde mas ulozene peniaze. alebo do postovky, ta je znama tym, ze dava pozicky kazdemu, aj ked ja osobne by som bola radsej bezdomovec ako mat cokolvek v postovke