mozes spoznat vela zaujimavych ludi, mozes smrdiet a nikto ti to nema za zle, mozes byt na drogach a alkohole niekolko dni vkuse a nikoho to nesere a hlavne zazijes atmosferu ako sa ti nikde inde nepodari
Hm ... Keď sa tam chovám jak dement, tak to tak nekričí ako inde
Ale tak fakt niet nad kopu hlasnej hudby na jednom mieste, na otvorenom priestranstve, z každej strany, za horúceho počasia, kedy sa musím po každej kapele obliať ľadovou vodou ...
A za ten deň sa stihnúť pri skákaní doriadiť tak, že aj v stane zaspím do minúty, čoho by som za normálnych okolností nebol ani náhodou schopný
A ešte aby som sa vyjadril aj k tomu, na čo sa ma nikto nepýtal, tak len, že podľa môjho názoru je sloboda kdekoľvek a nielen na festivale a necítim sa nejak obedzovaný svojou prítomnosťou mimo festivalového areálu ...
A myslím, že svet by bol o dosť priateľskejší, keby ľudia tak striktne nerozdeľovali miesta, kde sa treba baviť a miesta, kde nie ...
No atmosféra predsa! Lebo kedˇ ste celí od blata, premočený daždˇom alebo pivom, alebo máte úpal zo slnka, je tam kopa dˇalších ľudí, ktorí sú na tom rovnako. Lebo ste dav a ako dav spolu pár dní skáčete a kričíte a žijete.
po poslednom festivale som skoncila týžden bez hlasu a ked sa mi navratil, dalsie 2 týždne som kaslala, bola som cela od blata, zmoknuta... bolo to uzasne
najviac sa mi pacilo, že som tam sla s byvalym (lebo bol jediny kto mal stan ) a akonahle sme sa "ubytovali", tak som sa stretla s kamaratkou, co tam vystupovala a neskor s jednym typkom, co sme si do vtedy len pisali na nete a osobne sa nikdy nevideli a byvaleho som už ani nevidela poriadne - ale co, siel tam vdaka mne zadarmo a sla este aj jeho partia
smrad v stane, ked prsi je to uplne ppc !, a ked sa vraciam domov jak z tretej svetovej vojny bez penazi bez dokladov krvavy tak to ma tiez svoje caro, proste dobrodrustvo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
taktiez si uzit koncerty, vyskakat sa, ak je to mozne tak napr. skocit k vode...
ale hlavne sa BAVIT
na festivale neexistujú problémy
aj keď sa tam zničím tak, že sa týždeň neviem hýbať...
Ale tak fakt niet nad kopu hlasnej hudby na jednom mieste, na otvorenom priestranstve, z každej strany, za horúceho počasia, kedy sa musím po každej kapele obliať ľadovou vodou ...
A za ten deň sa stihnúť pri skákaní doriadiť tak, že aj v stane zaspím do minúty, čoho by som za normálnych okolností nebol ani náhodou schopný
A myslím, že svet by bol o dosť priateľskejší, keby ľudia tak striktne nerozdeľovali miesta, kde sa treba baviť a miesta, kde nie ...
Málokto je ochotný si zaspievať len tak na ulici
No atmosféra predsa! Lebo kedˇ ste celí od blata, premočený daždˇom alebo pivom, alebo máte úpal zo slnka, je tam kopa dˇalších ľudí, ktorí sú na tom rovnako. Lebo ste dav a ako dav spolu pár dní skáčete a kričíte a žijete.
najviac sa mi pacilo, že som tam sla s byvalym (lebo bol jediny kto mal stan ) a akonahle sme sa "ubytovali", tak som sa stretla s kamaratkou, co tam vystupovala a neskor s jednym typkom, co sme si do vtedy len pisali na nete a osobne sa nikdy nevideli a byvaleho som už ani nevidela poriadne - ale co, siel tam vdaka mne zadarmo a sla este aj jeho partia