@naconazov85 nič, nula bodov, posratá krajina, hovno .... ale na mikro regionálnej úrovni mám pár obľubených miest a obľubených "osobností" no tie by asi ťažko oslovili nejakého cudzinca
Slovensko... hmm ani tie tatry za veľa nestoja... pustil by som im Rytmusa, ten všetko povie za mňa, Slovensko nestojí pomaly ani za to aby sa o ňom v Európe učili na zemepise...
ja by som urcite oznacil Ladislava "Laca" Meliška. tento majster slova a zivotny filozof, prispel k rozvoju slovenskeho jazyka najviac, od cias sturovcov. ved kto by si nepamatal jeho odvazne experimentovania s nasim krasnym jazykom? jeho inovativny pristup sa naplno prejavil v, dnes uz legendarnych dielach ako "Cibula" alebo "Mravce", kde obohatil nas jazyk o slovne spojenia ako "jebem Boha!" alebo "zajebem plyn!". tieto slova sa stali slovami kazdeho jednoducheho Slovaka. jeho tvorba vsak mala aj druhy, skryty vyznam. islo o spolocensku kritiku, dalo by sa povedat, tichy protest jednotlivca. najviac to citit v jeho slovach "mame byte ciganov!" alebo "syna mam a s ciganma hra tenis!". vyjadril tak kazdodennu trpkost zivota slovenskeho a stal sa akymsi Hlasom naroda.
Myslím, že politická reprezentácia, len odzrkadľuje našu spoločnosť v tejto dobe.....
Z minulosti však mám obľúbených ako sú Štefánik a Dubček ... ľudí, ktorí nemysleli len na seba, čo tu už začína chýbať a potom to vyzerá, tak nielen v politike (kde to vidno najviac ako každý myslí na seba), ale aj v bežnom živote sa už vytráca úcta voči druhému človeku.
@naconazov85 No horý lesi by som mu ukázal samozrejme s poznámkov že nie na predaj a dátum 1. 1. 1993. by som vyjadril pre toho turistu že to je pre mňa skôr štátny smútok...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Hmmm, tak potom nič.
bol aj skorej ale aj tak
Ale nelubi sa mi to tu kvoli prilisemu poctu nakokot ludi.
@mm47 Aj tá západná degenerácia nás pomaly, ale isto chytá.
@majo16 To by som aj kurvu na ulici mohol prezentovať a to by ešte mala lepšiu úroveň ako náš debilný premiér.
Z minulosti však mám obľúbených ako sú Štefánik a Dubček ... ľudí, ktorí nemysleli len na seba, čo tu už začína chýbať a potom to vyzerá, tak nielen v politike (kde to vidno najviac ako každý myslí na seba), ale aj v bežnom živote sa už vytráca úcta voči druhému človeku.