ahojte! dnes nam na skoleni rozpravali o pozitivnom mysleni. a o tom ze ked nieco chcete a myslite naozaj pozitivne tak vsetko co chcete dosiahnete. podla mna je to volovina urcite nieco musite aj pre to urobit urcite to nepride samo ako nam tvrdili. co v
je jasne, ze preto nieco musis urobit. ale s pozitivnym myslenim to pojde lahsie a aj sa ti to podari. lebo ked myslis negativne tak si povies: to sa mi nepodari, na co by som to skusal. jasne, ze pri pozitivnom to nepride hned, ale mozno na 16x krat sa to podari. a k tomu by si sa pri negativnom mysleni nedpopracovala.
@bluepanter ... .. no vzhľadom na moj pohľad na realitu... vidim všetko pesimisticky niekedy myslim optimisticky, keď o nič nejde, ale keď to ma mať nasledky, tak očakavam zly vysledok, a mam aj väčšinou pravdu
samozrejme..momentálne pozitivne myslím na to, že si nájdme brigádu..a stavme sa že mi to výjde, nie ako kamoške ktorá ju síce tiež chce ale neverí tomu sama D
ach vy ste taki hlupi ,samozrejme ze ot staci nato aby si sa mal lepsie lebo vsade roznasas pozitivnu energiu a vsetkym zlepujes naladu a blabla a ked myslis len na zle veci vsetko zle sa k sebe tym pritahujes a blabla..............my chces povedat ze si nevidel The secret alebo nepocul o tom,ja viem trapne tajomstvo,uz tiez prekrucam ocami ekd o tom pocujem ,ale nieco na tom bude ,aj ked...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a samozrejme, že to nepríde samo, treba pre to aj niečo urobiť, ale to pomáha
tu proste nejde o to že keď si budem priať auto tak ho do konca týždňa aj budem mať
a že keď chcem dosiahnuť niečo veľké tak to hneď príde
tu ide o psychiku
keď sa budeš staviať ku veciam negatívne tak jasné že to úspech nebude mať
ale zas keď si budeš vsugerovať do hlavy nereálne veci tiež to nebude mať význam,lebo príde sklamanie
čo z toho vyplýva? že treba myslieť reálne a tak brať i život
faktom je, že ak má človek motiváciu, tak sa snaží dosiahnuť svoj cieľ a čím je väčšia, tým viac sa snaží ( v rámci svojich síl).
optimista získava motiváciu už len tým, že verí v dobrý výsledok, preto má oproti pesimistovi výhodu.
ja sa snažím myslieť optimisticky, ale nejde to vždy a často mávam chvíľky pesimizmu, ako práve teraz a mám chuť si zanadávať poriadne na všetko,grr
Ja som ten strašny pesimista, takže som vlastne nikdy nič nedotiahol dokonca...
pesimizmus asi zo seba nevykoreníš, ale mohol by si sa pokúsiť myslieť trochu optimisticky
@bonita že ja večný optimista, si ma teda rozosmiala