...sa dajú pozerať vyslovene len Japonské anime filmy? Nejako ma to dostalo tak by som chcel byť "v obraze" čo sa tam deje .Keby bolo možné tak prosím v českom jazyku,ale keď viete aj v japončine,môže byť ďakujem...
áááá ale Domino xDD S CZ title sú omnoho lepšie, ak sa môžem vyjadriť Nenávidím český dabing .... Ja osobne pozerávam na animetym.net (musíš byť regnutý) aleb na animeonline.cz, tam chodím pravidelne (regnutie nevyžaduje (myslím) ale ja som) Tam máš taktiež CZ title Ja proste s dubingom nepozerám xDD alebo aj kage.cz, a ak by si chcel aj mangu aj anime, tak hľadaj na anime-manga.cz Táák to by bolo si všetko k tomu Príjemné pozeranie (Z anime online doporučujem school days
ano, ale samozrejme vzdy tam hra nejaky japonsky prvok.
Full Metal Panic je robeny americanmi pre japonsku firmu, Gundam taktiez,... Jin-Roh je zase z casti nemecky a hudba je z ceska. A vsak napr. Avatar the Last Airbender anime neni, ludia si to dost milia len preto ze tam pouzili chibi alebo humor je podobny tomu japonskemu a vsak je to cartoon. Japonci cartoon prekladaju tiez ako anime a tak ked vide anime tak mu hovoria podla toho aky je to zaner.
podla mna pozerat cokolvek v preklade at uz dabing alebo titulky, je podla mna blbost, najlepsie to zvladaju americania kedze japonske filmy po uverejneni od roku 2009 su dokonca povinne vyslat titulky, takze ak vies anglicky je to najblizsie ako sa k originalnemu zneniu dostat ale nejakym cz ci sk ci akym kolvek inym titulkam jednoducho nedvoverujem lebo vela krat nedokazu vyjadrit to co tam vlastne je...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
anime-manga.cz tak tiež
animeonline.cz tam neviem
ano, ale samozrejme vzdy tam hra nejaky japonsky prvok.
Full Metal Panic je robeny americanmi pre japonsku firmu, Gundam taktiez,... Jin-Roh je zase z casti nemecky a hudba je z ceska. A vsak napr. Avatar the Last Airbender anime neni, ludia si to dost milia len preto ze tam pouzili chibi alebo humor je podobny tomu japonskemu a vsak je to cartoon. Japonci cartoon prekladaju tiez ako anime a tak ked vide anime tak mu hovoria podla toho aky je to zaner.