Teraz som sa dočítala, ze blockova lotéria trvala od 2013 do februara tohto roku. Na zaciatku bol obrovsky záujem, zapajalo sa až 500 000 ludi, no potom záujem začal rapídne klesať a minulý rok sa naprikad zapojalo len 19 000 hráčov, pričom mnohi z nich si z toho iba spravili výhodný biznis. To bol aj jeden z dôvodov, prečo to bolo zrušené.
Škoda, ze som vobec netušila, ze to pokracovalo este aj po roku 2015 (nemám televiziu). Na zaciatku mi prislo zbytocne tam nieco posielať, ked bol tak enormny záujem, ale posledny rok bola zjavne dost veľká šanca nieco vyhrat. Vy ste sa občas zapojili aj tie posledné roky?
@r4ptor@2 a koľko prosim približne tak v priemere alebo najviac? Alebo tam boli vecne ceny? Vôbec nic o tom neviem... A bolo to skor na zaciatku, alebo poslednou dobou, ked klesol záujem?
Ked ja uz 6 rokov nemam televiziu a ani na nete takéto veci nesledujem len ma to zaujalo v súvislosti s tou ockovacou loteriou, kde to spomínal @Kerrang
neviem ti povedať presne, ale boli to ľudia čo sa toho zúčastňovali od začiatku až po koniec bločkovej lotérie ... a vyhrávali niečo okolo 100-150e za 1 bloček
@r4ptor@2@as@6 šťastní to ľudia čo vyhrali.. Asi skutočne nemám šťastie a som dieťa smoly, ale aj u nás v rodine, že nikoho nepoznám, kto by si na tom lepšie prilepšil.. však kedysi dávno v 2014 som ich fakt veľa poslal, v skrini som mal celú jednu policu s rozmermi asi 40x40 cm vyčlenenú na bločky, kde boli až kopcom. Aj tak nič, iba v zlatom prasci či ako sa to volalo som vyhral 10€, dá sa povedať to, čo som viacerokrát za to vložil. Takže buď mám životnú smolu alebo sa držím už fakt hesla, že "zadarmo mi dnes nikto nedá nič", tak sa do takého ani nejdem púšťať, lebo zbytočné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Škoda, ze som vobec netušila, ze to pokracovalo este aj po roku 2015 (nemám televiziu). Na zaciatku mi prislo zbytocne tam nieco posielať, ked bol tak enormny záujem, ale posledny rok bola zjavne dost veľká šanca nieco vyhrat. Vy ste sa občas zapojili aj tie posledné roky?