Metal mam celkom rad, ale v sucasnosti ho vela nepocuvam a ani v mojich najmetalovejsich obdobiach som velmi neobluboval heavy/speed/power
Len par skladieb z tychto subzanrov + z nejakeho dovodu cely album Dawn of Victory od Rhapsody mam dost rad.
Avantasiu mi kedysi, ked sme este spolu asi ani nechodili, dala do pozornosti moja terajsia manzelka, trochu som si daco z toho pustil, ale nechytilo ma to.
Ja nepočúvam operný, symfonický metal alebo také tie vymakané metalové žánre ako je death, thrash, black ale určite ich rešpektujem a považujem za skvelých hudobníkov. Moja krvná skupina z hudby tvrdšieho rázu je skôr alternatívny metal, nu metal, elektro metal, metalcore, post-hardcore a tak
@mezomus OMG, čo je na tom teplé? A nebol si to práve ty kto mi dal do statusu link na skladbu od Bring Me The Horizon ktorý taký ako si ty považujú za teplý metal?
teraz bude koncert Powerwolfu v BA. Tak asi pôjdem. Tak isto ako Avantasia je to jedna z mala kapiel ktoré naživo znejú oveľa lepšie ako na nahrávkach.
@darksider96 ja som bol taka stara skola heavy metal, punk ale toto posledne roky dost idem ale samozrejme iron maiden, acdc, resp pop punk ako green day to je klasika to si vypocujem rad vzdy
Tak Avantasiu poznám, no nepočúvam ju prakticky vôbec.. ...no ale spoznal som jedno dievča kedysi dávno na festivale a tá do nich bola blázon.. ...celkom milé spomienky.. ...ale už ani neviem čo je s ňou ani ako sa volá, lebo iba tam jedenkrát na tom festivale som ju spoznal a videl
No ale pokiaľ ide o mňa, tak skôr ako Avantasiu si púšťam Apocalypticu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Len par skladieb z tychto subzanrov + z nejakeho dovodu cely album Dawn of Victory od Rhapsody mam dost rad.
Avantasiu mi kedysi, ked sme este spolu asi ani nechodili, dala do pozornosti moja terajsia manzelka, trochu som si daco z toho pustil, ale nechytilo ma to.
ale nazivo je to vraj uchvatne, takze dala by som sa nahovorit
to si radsej rytmusa pustim
No ale pokiaľ ide o mňa, tak skôr ako Avantasiu si púšťam Apocalypticu