@profesor ale ak napíšeš, čo konkrétne ti tu chýba vo fóre, tak to možno pribudne.
ale nezmenili sme formu výpisu, len sa graficky upravilo všetko do jednotného dizajnu, lebo v starom birdze (žiaľ mojou vinou, tretina stránok taká, tretina onaká a tretina úplne iná).
teraz vďaka tomuto budeme môcť mať podobnú grafiku pre mobilný birdz, ale samozrejme nápady na zlepšenie ma potešia.
@tomas ja ti neviem ani ts-ku odpísať... veď otvorím správu, a tam len že "čo rieši tomáš" a zas len ten časák tam je vycapený....
a hej, tam som tie reakcie našla, ale bolo oveľa lepšie, keď boli hneď pri fóre, teraz všade vidím len odkaz na časák. veď to s ním tak nepreháňaj.... časák je časák, nechcem ho vidieť furt aj vo fóre a ešte aj v správach...
lebo teraz fakt neviem, či som ja retardovaná, alebo tie správy sú fakt vadné....
@tomas@4 to je dost velke "mozno" ale, nie? uz som pisal redakcii (viem, to je zufaly pokus, spravu neprecitala ani 2 tyzdne po odoslani a ktovie, ci tak spravila doteraz - akosi som sa nevedel dostat k mnou odoslanym spravam z minuleho mesiaca) a to este v dobach, ked vyslovene tu bolo kdesi pisane, ze opravujete birdz a mam pripomienky davat na nick Redakcia, tak som to spraivl. okrem toho tu bola aj anketa » www.birdz.sk/forum/highlight...
a aj po prichode noveho birdzu ste tuto vec, (ktora tu navyse dost dlhu dobu bola! to uz fakt nechapem nespojazdnili ...
@22@jimmycrow to je naskvál, aby to uzivatelia neprehanali s dlzkou prispevkov - teraz sa ti zda aj ked napises odpoved "ano, do skoly chodievam abutobusom", že si napisal dlhu odpoved, kedze ju drbne na 2 riadky
@tomas Mne tu chyba hlavne tabulka, v ktorej boli 5 najdiskutovanejsich tem za den, vcera, tyzden, mesiac. A okienko, v kotorm je reakcia (text napisany), by mohlo byt vacsie a zvyraznene trosku silnejsou farbou. To podla mna robi toto forum neprehladnym.
@tomas mi nehovor ze phpBB je neprehladne...mozno na trojku si treba zvyknut, ale dvojka ked ma spravny template a dodrzuju sa iste pravidla tak dokaze byt maximalne prehladna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
My máme zoznam najnovších tém, vľavo rubriky, otvorím fórum, mám napísané kto to napísal, kedy a čo napísal + poradie správy.
ale nezmenili sme formu výpisu, len sa graficky upravilo všetko do jednotného dizajnu, lebo v starom birdze (žiaľ mojou vinou, tretina stránok taká, tretina onaká a tretina úplne iná).
teraz vďaka tomuto budeme môcť mať podobnú grafiku pre mobilný birdz, ale samozrejme nápady na zlepšenie ma potešia.
a čo sa týka fóra, je to podľa mňa o zvyku celé je to menšie, ale podľa mňa nie nejako extra neprehľadné
» www.birdz.sk/moj/tipy/...
zacykleny ? moja zalozka (ach)
co dnes dnes tocite
a hej, tam som tie reakcie našla, ale bolo oveľa lepšie, keď boli hneď pri fóre, teraz všade vidím len odkaz na časák. veď to s ním tak nepreháňaj.... časák je časák, nechcem ho vidieť furt aj vo fóre a ešte aj v správach...
lebo teraz fakt neviem, či som ja retardovaná, alebo tie správy sú fakt vadné....
Síce fórum samotné by mohlo byť trochu širšie.
a aj po prichode noveho birdzu ste tuto vec, (ktora tu navyse dost dlhu dobu bola! to uz fakt nechapem nespojazdnili ...
desing je pekný.
fórum je priehľadné.