@Snowboardin poznam... ako prvu som ju zacal pocuvat... dokonca som bol aj na ich koncerte .. .HT je naj,,, album predstieranie stastia je moj najoblubenejsi
nooo..ja mam len jeden album..ani neviem jak sa vola...vlastne som ho len teraz nasla v pececku...ale su tam pesnicky ze cukrova babika a mosty..a tie ma neskutocne beru
Poznam poznam
Daju stale zabrat.
Nedaju sa scharakterizovat, kazdym albumom je to nieco ine, ale drzia sa pri tom punku a rocku.
Inak, charakterizuje ich hlavne to, ze su to hovada
HT je klasika... hoci sa už dosť pomenili... nie je všetko tak, ako bývalo a u nich to platí tiež
bola som na viacerých ich koncertoch... vedia to poriadne rozprúdiť... staré známe pecky ale aj tak vedú
škoda len, že album "Zatmenie" je tam málo propagovaný... bol to asi účel, ale je to škoda, lebo na slovenskej scéne nemá bez pochýb obdoby
a "Mosty"... to je krásna vec...
poznam, maju skvelu hudbu a este lepsie koncerty. mne sa najviac paci album hotentotenroll. predsteranie stastia je sice fajn, ale tie pesnicky sa mi po case zlievaju dokopy, vsetky su o tom istom...
som ich spoznala len pred par dnami, ale musim uznat ze su super.. velmi som nepocuvala slovensku hudbu, lebo som nepoznala nieco take ako su oni.. super hudba, super texty fakt.. ked budu mat koncert v KE urcite pojdem : )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Daju stale zabrat.
Nedaju sa scharakterizovat, kazdym albumom je to nieco ine, ale drzia sa pri tom punku a rocku.
Inak, charakterizuje ich hlavne to, ze su to hovada
bola som na viacerých ich koncertoch... vedia to poriadne rozprúdiť... staré známe pecky ale aj tak vedú
škoda len, že album "Zatmenie" je tam málo propagovaný... bol to asi účel, ale je to škoda, lebo na slovenskej scéne nemá bez pochýb obdoby
a "Mosty"... to je krásna vec...
a mimochodom su to aj super ludia
super su... laska poslednych neviem kolko rokov