@matheusko sam robim masera preto sa ta na to pytam.. lebo v oboch pripadoch maju ludia problem a michal pomaha ludom prekonat strach a oducit ich hlupe chyby, a ja pomaham ludom prekonat bolesti chrbta a oducit ich hlupym navykom aby ich nebolel chrbat nabuduce.. a preco myslis ze je to smejd? ako to by ma zaujimalo na zaklade coho stavias svoje tvrdenia.. pretoze ako clovek co sa venuje podnikaniu a marketingu viem ze veci ktore uci ludi nie su kecy ale fakt funguju v praxi.. zaraba na tom? vsak a nech, venuje tomu svoj volny cas dava do toho svoje skusenosti, preco by to mal robit zadarmo.. nikto nikoho nenuti ist k nemu na kurz, pozries videa zdarma ak chces viac zaplatis ak ti to staci staci.. s cim konkretne mas problem?
Ja problem nemam, len som vyjadril svoj nazor. Podla mna su to kaleraby a ze na nich zaraba je jeho sikovnost. Predava to co kazdy druhy damsky / pansky casopis. Mam ho za smejda, nic viac, nic menej
Základ je tlačiť babám kaleráby do hlavy, aby ešte mali viac nos hore Veľká chyba chalanov, podľa môjho názoru, rozmaznávať dievčence, no ale možno Michal má inú pointu, uvidíme
no ja viem ze zopar veci ktore radil som zmenil a dostavili sa pozitivnejsie vysledky nez predtym.. a vela veci ktore vravi maju paralelu v marketingu ked clovek jedna so zakaznikmi alebo investormi.. tiez z praxe otestovane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
riadna hlupost
neviem, ved si pusti toto, na tom sa neda nesmiat ake je to trapne D
Ste ako nastrocne slecny citajuce, bludy z damskych casopisov.