Ja nechápem dnešných mladých ludi...že namiesto toho aby boli radšej ticho ked maju trepnut nejaku kravinu tak oni to ešte naschála povedia..srandisti....
Čierna mačka ktorá mi prebehne cez cestu mi spôsobí nešťastie; biela mačka nespôsobi nič, a pri čiernobielej mačke závisi od pomeru čiernej a bielej farby.
Čierna mačka, ktorej prebehnem cez cestu ja, bude mať nešťastie; a tá, ktorú prejde auto zasa už nikdy viac nebude mať nešťastie
Prejsť popod rebrik prináša nešťastie, prejsť ponad rebrik je nemožné...
povery sa splnia preto lebo v ne verite a ekd niekto v to veri boji sa e sa mu nieco zle stane a mysli nato stale a pritahuje to k sebe a fakt s amu to stane,povery su len povery,aspon take tie nezmyselne ze prejde cierna macka nestastie,chudartko ona zaaot moze ze je cierna ,ale ked uz mate verit na povery,tak pozor na mna nosim smolu
Alebo tá kosť z kuraťa, čo je taká do V, tak stará mama a mama mi vždy vraveli, že sa pôjdeme „preťahovať“ o tú časť, kde je to zrastené, že si máme niečo želať a tomu, komu to ostane, sa to splní. Ale niekde som počula, že si tú kosť musíš dokonca aj nechať, až kým sa to nesplní.
@18 ano, musis si ju nechat, dokonca zavesit zlatym spagatikom nad postel, ale k noham, nie k hlave! a kazdy den ju musis posypat pieskom. ale z riecneho brehu a nie z pieskoviska!
ak padne príbor na zem, tak príde navšteva a keď vidlička tak príde na navštevu svokra . A uvidí ženích nevestu ešte pred obradom nevestu, tak to je neštastie. Ak pred vchodom domu nevesta so ženíchom rozbijú taniere tak to značí šťastie v manželstve. Ale ak nevesta zbiera črepiny tak bude mať nešťastie. Ak nevesta si ide soliť jedlo, to značí, že bude mať v manželstve smútok. Ak si dá nevesta čierné šaty tak bude nešťastná.
Ak prejdete pod opretý rebrík tak budete mať nešťastie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
kominara ked stretnete tak stastie.
stvorlistok stastie.
Čierna mačka, ktorej prebehnem cez cestu ja, bude mať nešťastie; a tá, ktorú prejde auto zasa už nikdy viac nebude mať nešťastie
Prejsť popod rebrik prináša nešťastie, prejsť ponad rebrik je nemožné...
ked ides vlakom cez most, dotkni sa prstom skla a zelaj si nieco - splni sa ti to
cervena maslicka proti urieknutiu
podkova nad dverami - stastie
Ale tá podkova musí byť zavesená do U.
Ak prejdete pod opretý rebrík tak budete mať nešťastie.