stále ich stretám viac a viac....pani, čo sa rozpráva sama so sebou, nadáva a pľuje na okoloidúcich (asi má schizu)...anime people- fascinujú ma tým svojim pozmeneným výzorom ...extrémne hanbliví chalani i baby, ktorí sa mi boja pozrieť do očí....a i ja sama tým, ako k ľuďom pristupujem som mnohým proste divná a som s tým totálne v pohode...hmm ale v mojom veku mám stále viac a viac známych, ktorým bola diagnostikovaná psychiatrická porucha a zdôverili sa mi s tým, okolie ich vníma, ako čudákov a ja ako ľudí plných túžob, hodnôt a ideálov...
viete,čo je normalita inak? skúste googliť
Kazdy koho poznam je nejakym spôsobom exot a cudak hlavne osoby zenskeho pohlavia ma neprestanu nikdy prekvapovat. kazdy sa niecim odlisuje od priemeru aj ja... teda poznam ludi, ktori maju totalne normalny usporiadany nudny zivot,ale popravde nechcel by som byt v ich kozi.
hej, no velkych magorov nie. Daktori si svoju odlisnost neuvedomuju, aj ked je vyrazna, pani co krici nerozprava ako ini. Alebo pani kolegyna, co hovori tak ticho, ze jej skoro nic nerozumiem, alebo spoluziak co mal vyraznu mimiku a nemali ho tak radi, alebo taki, co pluje, ked rozprava, ini co sedi nohami prelozenymi ako zena, kolegyna co skuli a spieva si dokola pesnicku, ktora nikdy nebola pesnickou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
v práci sú z veľkej časti normálni ľudia a ja neviem, ako sa s nimi baviť, je to hrozné. potrebujem divných ľudí v živote.
Je to offtopic, ale mal som potrebu to niekam napísať.
viete,čo je normalita inak? skúste googliť
A este ma to aj tesi.
(... Ale mrsak si )
Jo a poznam exotov