inak hej, je drahší a v celkom malom balení, ale stačí ho fakt štipka, čiže vydrží dlho a nie sú po ňom mastné ruky ešte dve hodiny ako po niektorých. a ja som mala po lete také suché ruky, až sa mi šúpali a žiadny krém mi s tým nevedel pomôcť (a tento som už akurát nemala), tak som ho kupovala už ako poslednú záchranu a tuším po dvoch dňoch som mala normálne ruky.
@drobec186 Ahoj. Skús, Exicipial, (celý názov neviem). Ale podľa toho to nájdeš.
Je to super, mal som suchú tvár, ale hento mi veľmi pomáha, je to vlastne dermálna emulzia, na stredne až extrémne vysušenú pokožku, možno ti to pomôže
@thevanderdark je to aj na ruky nevieš či čisto len na tvár?... Nechcem ísť do niečoho čo nepoznám alebo som nepočula viackrát tak si to ešte uverím Vďaka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@die drahší je o dosť som si všimla, ale nemôžem sa už pozerať na priatelove suché ruky . Je to extrém skúsiť musí.
@majusssska bude to zázrak vyzerá , bežím ho kúpiť..
Je to super, mal som suchú tvár, ale hento mi veľmi pomáha, je to vlastne dermálna emulzia, na stredne až extrémne vysušenú pokožku, možno ti to pomôže