ale to máš jedno že kolko si zaregistroval pretože každý ti platí len na jedno žrebovanie hlavné a potom musíš zas pridať dalšie aby si bol zas v žrebovaní
Ja neverím, že na tomto si zas len niekto rodinky a kamarátov neobohacuje. Ako fakt na grcku to je, ešte hlavnou tvárou Máziková, no nerozjeb to palicou.
@obliviate Sanca vyhrat je vsak podla mna mizivejsia ako u ostatnych loterii, kedze si kazdy moze zaregistrovat lubovolny pocet blockov nad 1 euro, viem si predstavit istych fanatikov... V Lidli nestratis nic, ale v takom krajcirstve u Jozka Mrkvicku, ktory zvykol davat zakaznikom zlavu bez blocku, uz prides o zlavu ak ho budes chciet.
nie uz som ich zaregistroval spustu a to nehovorim o mojej zene. ona to vzdala uz davno, bol som v tom ze ma asi zlu registraciu a vzal som si to ja na starost. je to unavne, zdlhave a hlavne nie je mozne tam nieco vyhrat. poznam velmi vela ludi a aj takych ktori to tiez velmi davno vzdali. nik este nespomenul vyhru v blockovej loterii. pravdepodobne je to podvod. chcel by som vidiet tych smoliarov, co si vraj nevizdvihli auta a tisicky Eur.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
čiže aj ked ju "hráš" nič nestratíš
to fakt nie
nie,
nie,