nie, ani nikto z mojej rodiny nema to priezvisko a poznam len jedneho cloveka, po ktoorm to meno mam, ale je mozne ze uz je mrtvy (a tatko to nie je , ani vydata som nebola)
Cely zivot som na nikoho nenarazila, ani nikto z kamosov na mojho menovca a potom na strednej rovno na dve.. zastupkynu a jednu holku z inej triedy a ani jedna nie sme ani vzdialena rodina medzi sebou
rata sa aj ked sa to priezvisko cita rovnako, ale sa pise inak? Lebo potom ano, chodila som do autoskoly s babou, ktora ma take priezvisko a krstne meno ma sice ine, ale povodne som aj ja mala mat take ak nie, tak potom irl nepoznam, ale poznam/viem o existencii takych
Mam neVykle prieVisko, ale v robote je babenka, co mame rovnake, vsetci sa na to pytli,lebo ozaj nepoznam ludi s mojim, okrem didiny odkial som, kde sme vsetci rodina. zistiki sme ze sme rodina, sme z tej istej dediny a nasi dedovia mali rovnake meno aj priezvisko
Jedna učiteľka na inej strednej, ako som chodila ja sa volá presne rovnako, moja spolužiačka z výšky mala rovnaké priezvisko a je to pomerne dosť časté priezvisko. Ešte náš generálny riaditeľ má rovnaké. Len neviem, či má dlhé, alebo krátke i.
na východe je nás málo, to meno je zo západného Slovenska a z južnej Moravy, preto vôbec osobne nepoznám, ale zo Slovenska hovorkyňa NBS, len to priezvisko mala po mužovi bez -ová potom v ČR ich je ešte viac, nejaký lyžiar, model, a profáci - tých je kopu, jeden profák, čo náhodou aj rieši to isté čo ja- inovácie, marketing, len je už na dôchodku a profáčka, čo rieši imunologické príčiny neplodnosti (dúfam že toto sa ma už netýka), ďalšia čo rieši dačo eko, enviro atď.
Nedávno v robote začal robiť chalan s rovnakým priezviskom cez rovnakú pobočku a povedala som si že keď to nebude rodina že ho zbalím lebo to je sympoš a asi je takže zas nemám frajera
Mám aspoň jedného pekného člena rodiny teda (okrem mňa samozrejme)
Naše priezvisko je iba na Slovensku. Od uja sú traja, od nás sme piati a brácho sa postaral o ďalších dvoch... dokopy 10 na celom svete. Onedlho len 8.
Poznám jednu babu, ktorá sa volá ako ja, krstné aj priezvisko, a ešte si bránim, že aká sranda, ani rodina nie sme. A potom ma vyviedli z omylu, že sme rodina.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ale jedni bývali vo vedľajšom vchode
A ďalší boli zubári a každý, koho som kedy stretla v mojom regióne sa má pýtal, či som s nimi rodina
Mám aspoň jedného pekného člena rodiny teda (okrem mňa samozrejme)
No na insta ma tu má asi polka ľudí
@semhamforas nebudeš ty Novák alebo Lakatoš?
foras je Matovič, ale pst, nič som ti neprezradil...
ešte keby že som Ivan, tak je dokonané...
ale som filipko, takže sa trolilinka líšim...
no