A poznam chalana s priezviskom Korpesio, ani som mu nechcel verit, ze sa tak vola, kym mi neukazal obciansky a este k nam do skoly chodia Student, Ziak, a Pan, to musi byt sranda, ked mu niekto povie "pan Pan"
no španielske mená kamošov sem dávať nebudem, ale moje babky sa volajú Rozália a Margaréta, a môj spolužiak Rafael...a ja som Alica ale to nie je nezvyčajné...
ja som zo Svidnika a mne staci nasa "hviezda"....Erik Haluska ...druhym menom...Erik Hilar Lakatosovie.... ...no jake ine meno chcete...a nemyslite si ze vo Svidniku ziju takyto ludia...on je samostatna skupina..
moj brat mal spoluziaka ktory sa volal Valid Elhage ... ja mam kamosku ktora sa vola Bianca, jej sestra Jennifer a jej brat Tobias... a mam stryka menom Šani - mne sa to meno paci
Este mam spoluziaka, co sa vola Orgil Sakhia, ale on je nejaky mongol, ci co a chodil k nam aj Ahmed Misbah, on bol zase nejaky Arab, a najlepsie meno u nas na skole je Isaac Newton, nechcel som tomu verit, ale fakt k nam taky chodil, on bol zas cernoch
A poznam rodinu, co maju Felicitu, ani im to na urade nechceli uznat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
btw Falco Škrabinoha
skôr som myslela také ako bonifác a tak
A poznam Ferka aj Hanku aj Jozka aj Anicku.
Potom Metoda, Margaretku, Izabela, Izidora,...
Ale veď to nie je také netradičné.
Alebo som videl take priezvislo ze Šukaľová - viem si prestavit jej muza ako hovori "Dobrý deň, ja som Šukal.
Alebo vraj existuje clovek s menom Tomáš Jedno.
-Ako sa volas?
-To( )máš Jedno
no a priezvisko...kamoska mi hovorila ze nejaky chlapik sa volal vrazda a tak nas napadlo keby sa volal samuel vrazda= samo vrazda
27 - ako pravidelne? vážne?? no ja som to tu ešte nevidela
A poznam chalana s priezviskom Korpesio, ani som mu nechcel verit, ze sa tak vola, kym mi neukazal obciansky a este k nam do skoly chodia Student, Ziak, a Pan, to musi byt sranda, ked mu niekto povie "pan Pan"
a poznam nezvycajne krstne zenske mena co naozaj ziju: Niva a potom Viola-Violka, ako len chcete...
A poznam rodinu, co maju Felicitu, ani im to na urade nechceli uznat