Poznate niekoho,hoc pisomne,kto sa narodil v den,mesiac aj rok ako vi?
mam niekolko kontaktov na osoby ktore sa narodili presne ako ja. s niekolkimi som bol aj v kontakte cez skype alebo pisomne. mate aj vi takuto skusenost?
ano spoluziacku potom takeho zo skolky to mi mama povedaal ze bol somnou na izbe v nemocnici a potom este taka baab na zaakldnej z inejtriedy au z asi nikto zatim..
párkrát som pozerala na zástavke busu na jedného pekného chalana a potom som ho našla na FB medzi priateľmi kamoškinej spolužiačky... a to mi vyrazilo dych: máme narovnako meniny a ešte aj dátum narodenia presne aj rok aj všetko takže prvý raz sme na seba pozreli na naše narodky pekné že?
ano raz som si nechala obciansky na stole v jednom hoteli a nasiel ho chlap co sa narodel presne v ten isty den a dokonca aj rano ako ja akurat ze ja o 8:02 a on o desiatej
a poznam aj dievca co ma rovnake meno aj priezvisko som tak originalna
poznám len chalana, ktorý sa narodil v ten isty den, aj mesiac, ale o rok skôr no a viem, že speváčka JOJO je v ten isty den ako ja. A v rodine to mame este take vselijako poprepletane:
napríklad, 27.marca má sesternica narodeniny, no zároveň má vtedy meniny aj Alena a preto majú zároveň aj dve sesternice a aj mamina sestra meniny
a potom 29. septembra má mamina sestra narodeniny, no zároveň vtedy má meniny Michal a to teda oslavuje aj malý bratranček meniny
jedna sestra sa narodila 22. augusta 1978 a druhá 22. augusta 1975
13. októbra sa narodil brat a zároveň 13. oktróbra má meniny Koloman - a to je mamin brat!
11.august - starká má narodeniny - no zároveň sestra Zuzana má meniny + 12. august má moja mama Darina meniny
ja som chodil do jednej triedy s dvoma chlanmi co sa narodili v ten isty den mesiac aj rok ..vsetci traja v priebehu dvoch hodin ..a na strednej som spoznal dalsieho
@jana2710 áno a aj moje dvojča prečo ??, Inak to ma nenapadlo, že poznám človeka čo sa narodil aj v ten istý deň mesiac a aj rok No moje dvojča ja som debil
mam 2 spoluziacky ja som od jednej starsia o 2min a od druhej o 31min.aj jeden doktor nas odrodil. A vsdtky 3 sa volame veroniky takze aj meniny oslavujeme spolu.
jeden kamoš sa narodil presne ako ja 20.11.1995 ale o hodinu skôr ! ..a potom ešte spolužiačka zo škôlky s ktorou sa doteraz zdravíme tá je tiež rovnako ako ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
103 komentov
a nie nemám...ale keby čosi 8.11.91
sestra je presne ten istý deň aj mesiac ale rok nie
ináč keby sa niekto našiel tu, tak 30.6.1997
skôr je zaujímavé, že v deň mojich narodenín mám v českom kalendári meniny
Niekedy mi je az smiesne ake sme povahovo rovnake... D
@stevo
a poznam aj dievca co ma rovnake meno aj priezvisko som tak originalna
a ohľadom môjho datumu narodenia: 19. 12 1990
poznám len chalana, ktorý sa narodil v ten isty den, aj mesiac, ale o rok skôr no a viem, že speváčka JOJO je v ten isty den ako ja. A v rodine to mame este take vselijako poprepletane:
napríklad, 27.marca má sesternica narodeniny, no zároveň má vtedy meniny aj Alena a preto majú zároveň aj dve sesternice a aj mamina sestra meniny
a potom 29. septembra má mamina sestra narodeniny, no zároveň vtedy má meniny Michal a to teda oslavuje aj malý bratranček meniny
jedna sestra sa narodila 22. augusta 1978 a druhá 22. augusta 1975
13. októbra sa narodil brat a zároveň 13. oktróbra má meniny Koloman - a to je mamin brat!
11.august - starká má narodeniny - no zároveň sestra Zuzana má meniny + 12. august má moja mama Darina meniny
takže tak
n.
24.2.1991
aj tu
@nataly005
ale aj mimo, v skutočnosti
Inak keby niekto:24.12.96:sa ozvite..
A poznamasi dvanast ludi, co ma okolo mojho datumu narodeniny od 17 do 26
@kxxe spolužiačku som mala 1.4.92... ale hrozná povaha
no čo už, ale aspoň ten deň sedí
no, takže na BIRDZ-i už jedného poznám , potom ten kamoškin otec a Cheryl Cole je tiež 30.6.
teda, náš bývalí anglinár mal narodky ten istý deň...ale rok, nikoho
....ani poriadne neviem čo to bolo zač
a narodila som sa 27.12.95 , tak keby niečo, tak sa ozvite
inak vôbec nikoho
ešte jedno dievča tu má narodeniny kedy ja.. myslím, že ma nick @moniqa13 ale nevim či som to nedoplietla
a údajne v rodine máme menovca čo sa vola rovnako ako ja ale asi bol premenovaný z iného mena na to čo mám z hodou okolnosti aj ja...