O_o Nie, ale poznam ten, kedy vidim budovu a dycha z nej nieco neopisatelne krasne, co na mna nejakym sposobom vplyva a posobi. Taka architektonicka zalubenost.
často sa mi stáva, že sa stane nejaká udalosť (aj keď len okolo mňa niekto prejde) a ja mám pocit, že sa to už stalo... ale to je všetko vec podvedomia, ktoré mi neovldádame..alebo sa to dá nazvať aj ako jav z minulého života
@impulse ja si de ja vu vysvetlujem ako predbehnutie videnia situacie, ktora sa udeje o pol sekundy neskor.. cize vidis do buducnosti nejake tie stotinky.. a potom mas pocit, ze sa to uz udialo..
@kolini ty si de ja vu vysvetľuješ ako predbehnutie videnia situacie, ktorá sa udeje o pol sekundy neskôr... a mne sa práve tvoja teória zdá totálne nereálna, tak ako tebe moja je mi jedno za akého blázna ma ľudia majú a budú mať, ale ja na minulý život verím ale jasné, každý má svoje
Hlavne keď som bola kuknuť koncentračný tábor....Vtedy som mala z toho taký mrazivý až príjemný pocit,akoby okolo mňa stále niečo chodilo...nejaké spomienky alebo nejaké zažitky a zrazu si predstavujem všelijake veci čo sa tam museli udiať....mam paranoje asi...
čo sa týka budov a pocitov, tak mám len jeden pocit pri nich. Keď sa zdola pozerám na vrch vysokej budovy, oblaky sa rýchlo pohybujú a ja mám pocit, že budova padá a potom ma chytajú také divné závraty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
zabudni na minuly zivot prosim ta =D
@10
nemyslíš napr. človeka?