ani nie .. ale raz sa mi stalo.. ešte keď som bola menšia .. jedna baba ma celý deň otravovala.. a vykrikovala po mne : Veronika prečo sa so mnou nechceš hrať!!.. vysvetliť jej, že ja nie som žiadna veronika.. bolo neskutočne ťažké ..
ako sa to vezme ....akooo, nieze by mi ten clovek vadil...leeen, nemaam rada, ked pridem na FB a chcem tam len nieco pozret chvilu a ist prec a akurat vtedy mi niekto napise.....alebo ked mi niekto behom jedneho dna dvakrat napise to iste (tym mam namysli, ze mi napise: ahoj, ako sa mas?...a o napr. dve hodiny neskor ked sa prihlasim mi ten isty clovek napise zas tu istu vetu...) ...a tak!
Jeden spolužiak... ale je to dobrý chalan. Občas si s ním rada pokecám. Ale iba keď je o čom. Nemusí sa ma tak často pýtať ako sa mám... Ale fakt je to dobrý chalan, ja len nemám potrebu si stále s niekým písať... Viete... No.
Ja mam zase kamosku ktora nedokaze pochopit ze na nu nekedy fakt nemam cas alebo ze sa mi zrovna neche it ven...to uz ona si na mna cas najde vzdicky a tak..nenavidim to...ale ju mam v celku rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ahoj uz som tu-neodpisem
ahoj idem na wc hned som tu-neodpisem
.....-niake spravy-neodpisem
a potom tak aj idem (Rofl)
ale na fb mi pišu občas daký ľudia preto ho teraz nemám zapnuty ani
(Ak bude v dohľadnej dobe Kruté online, tak pochopiteľne toto nie je narážka na ňu, tak aby to bolo jasné