videl som šecko čo zatiaľ vyšlo ... no na SGU, sa už tak moc neteším. Šecko je len o nových symboloch, zachvíľu budú na bráne zadávať 150 symbolov a budú cestovať do iných vesmírov
poznám to a pomaly ten serial zacinam nenavidiet lebo brat vkuse ale doslova vkuse to pozera, ma napchate vsetky epizody v mobile, na nete hra online hry stále ...proste vsetko iba stargate takze je to hrozné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Tielc
a Carterova
total milujem
videl som šecko čo zatiaľ vyšlo ... no na SGU, sa už tak moc neteším. Šecko je len o nových symboloch, zachvíľu budú na bráne zadávať 150 symbolov a budú cestovať do iných vesmírov
"sakra, zabudol som si nahrat simpsonovcov!!!"
Konkretne:
1. zvuk zaciatku hybania Stargatu
2. zvuk tocenia Stargatu
3. aktivacia symbolu
4. aktivacia po zadani vsetkych symbolov
To by som si dal ako zvonenie
Ale je to dobrý seriál...už mec nepozerávam ale ešte pred rokom som kukala len to a na AXN to chodí furt
sga ma uz moc nebavilo a posledne serie boli dost nuda 5tu som dokonca ani nevidel.
sg1 byval moj naj serial ale uz ma to tak nerajcuje. a od sgu moc necakam to uz nebude sg ale startrek ale moze to byt zaujimave.
odporucam battlestar galactica