Pre mna jediny slusny politik je/bol Ron Paul a dokazoval to celych 30 rokov, ci kolko to bol v politike. Na druhej strane nikdy nemal nejaku velku moc, takze kto vie ci by bol slusny aj keby ju mal.
@salora tak nejak, samozrejme, treba najprv pripustit ze na svete moze existovat slusny clovek a potom mozme pripustit, ze aj medzi politikmi su nejaki ti "lepsi" tj slusni
@dreams155 Fico sa stal hanbou slovenska akurát preto, lebo 90% 15ročných deciek nevidí do politiky a na FB vidí obrázky o Ficovi tak si myslí že je najhorší. Chlapci moji ľúbozvuční najkrajší, uberhigh facepal original pre vás. P.S nie som Ficovolič.
@dreams155 a copažetoje to "sa nevidím do politiky"?
@pravnik inak hovorí sa, že národ má takých politikov, akých si zaslúži... asi na tom niečo bude ešte že mne je slovenská politika a jej predstavitelia úplne šum a fuk, ergo, de facto i de jure u zadku
Politika je len divadlo už to pochopte
Slušný politik? Fico napr. nie je o nič horší ako ktokoľvek z vás , nás.
To len idioti veria tomu , že za to čo sa deje môže Fico , alebo Merkelová , Cameron , Obama atď.
Ktokoľvek chce byť na Slovensku politikom musí klamať, musí sa presadiť falošnými sľubmi, inak ho občania nezvolia. Ale je to naša chyba. Chceli by sme veľa toho.
Keby aj začal hovoril priamo do veci, tak ho médiá zdehonestujú.
Nikto, koho vidíme v médiách, nevládne Slovensku. Vládnu ľudia v zákulisí, ktorí sa neukážu a ktorí majú v rukách všetky médiá a "kľúče" od oficiálnej politiky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@pravnik
A neviem, čo myslíš pod pojmom "slušného politika". Toto fórum mi príde ako pobúrujúce.
Za to, že "Fico" sa stal hanbou Slovenska, teraz všetkých prirovnávajte k nemu.
resp. nejde do politiky práve preto, lebo je slušný človek...
Čo tým chceš povedať, že sa nevidím do politiky?
Každý kto sa vidí aspoň do nejakej časti problematiky vie, že Fico je darmožráč.
@pravnik inak hovorí sa, že národ má takých politikov, akých si zaslúži... asi na tom niečo bude ešte že mne je slovenská politika a jej predstavitelia úplne šum a fuk, ergo, de facto i de jure u zadku
Slušný politik? Fico napr. nie je o nič horší ako ktokoľvek z vás , nás.
To len idioti veria tomu , že za to čo sa deje môže Fico , alebo Merkelová , Cameron , Obama atď.
Slušnejší neexistuje
Tiež si myslím.
no ja osobne za slusnych povazujem radicovu, bugara, a kedysi sa mi zdal vpohode aj miklos
btw vo všeobecnosti mi zo slovenských príde slušný jozef kollár, zo svetových je mi pár ľudí v politike sympatických a rozumných....
Nikto, koho vidíme v médiách, nevládne Slovensku. Vládnu ľudia v zákulisí, ktorí sa neukážu a ktorí majú v rukách všetky médiá a "kľúče" od oficiálnej politiky.