Učitelka ma vyvolala odpovedať. No ked som sa jej pozrela do tváre a celá treda ma počúvala, nedokázala som vôbec zo seba vydať to, čo som sa naučila. Povedala som asi 3 vety, z toho uplne odveci čo som si len v hlave spojila, a ešte som aj koktala a mýlila si slovíčka. Totálne mi to podkopalo sebavedomie. Nemá zmysel sa niečo učiť, mávam strašný problém s verejným vystupovaním (( čo vy?
dostala si okno .) proste si sa čosi naučila ako na Hviezdoslva Kubína a celé ti to vyfrčalo keď si bola rped ostatnými....
pri učení jazyku je najväčšia blbosť sa učiť celé celky naspamäť keď tomu ani nerozumieš... aj tak najväčším dôkazom že tomu jazyku a téme rozumieš je, keď si PREDOVŠETKYM schopná improvizovať .)
Ja som s týmto napr. nemal nikdy problém, neviem si to predstaviť, no.... Ale tak povedz si, že nejde o život a jednoducho to vysyp zo seba a skús si nájsť nejaký bod v triede, na ktorý sa zamieriš a bude ok. Môžeš aj učke povedať, že máš proste trému a nechceš dostať kvôli tomu zlú známku. Povedz jej to a prihlás sa sama na ďalšiu hodinu .
@jackiechanka tiež ... na chemii sa mi to stalo tak že to fakt nešlo a vedel som to cele ešte minutu predtym ked som sedel na mieste ... No čo sa dá robiť... sme len ľudia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
pri učení jazyku je najväčšia blbosť sa učiť celé celky naspamäť keď tomu ani nerozumieš... aj tak najväčším dôkazom že tomu jazyku a téme rozumieš je, keď si PREDOVŠETKYM schopná improvizovať .)