mojim snom je zit v japonsku a byt uspesnou architektkou. preto sa ucim japonsky a snazim sa aby moj sen nezostal len snom ale stal sa skutocnostou! verte mi ze ja sa s malom neuspokojim
Samozrejme že treba mať nejaký sen, smer pre ktorý žijeme. Potom je náš život len nejaký stereotyp ráno vsatnem najem sa idem do školy/práce prídem prečítam si nejakú knihu najem sa idem spať a opäť. Preto treba mať sny a žiť pre ne.
s vyrokom suhlasim, a ak by som mala nejaky konkretny sen urcite by som za nim sla ale momentalne som v takej faze ze este neviem co chcem,vsetko su to len take neurcite veci zatial,take priblizne
@muf ver mi ze ja nemam potrebu niekam patrit... a myslim si ze kazdy normalny clovek ktory chce v zivote dosiahnut viac nez len priemer bude chciet vypadnut z tohto prasiveho, upadajuceho slovenska... a ked sa mi raz paci japonsko tak asi nebudem chciet ist do nemecka... nemyslis?!
@muf no vies staci ked pocujem ked sa rozpravaju moji rodicia.... a mam postihnutu sestru takze si myslim ze viem svoje... a len tak mimochodom niekedy dokonca otvorim aj noviny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Teraz je to little USA
a co sa tyka japonska- je mi jedno ci je to little USA alebo cokolvek ine pre mna to bude vzdy krajina vychadzajuceho slnka v ktorej chcem zit
a to je asi všetko tak sa snaz,aby si bola dobrou architektkou.a prachy prídu s prácou
a robím pre to myslím celkom dosť... tento rok však budem ešte viacej !