ja by som poslal niekde do plynu ľudí ako ty čo zakladajú také témy, akože ži a nechaj žiť vám nič nehovorí? dobre pomyslím si svoje, ale nejdem tu niekomu nadávať do čupiek či sociek alebo neviem čoho, každá sa oblieka tak ako sa mu to páči a ako mu to vyhovuje, keď ma pubertu fascinuje ho čierna alebo holka sa vyžíva v rúžovej musí to byť hneď dement? čo ste to za ľudia je mi z vás zle!! všetci sa majú obliekať podľa nejakého kódexu? kde to žijete v jaskyni? neznášam tieto hlúpe slovenské konzervatívne názory na módu a obliekanie, sa choďte pozrieť do Paríža Londonu či Prahy len pozor aby vám klapačky nespadli...
Čo k tomu povedať?.. Ak to myslíš akože ironicky tak táto téma je už pekne trápna, otrepaná a ani za mak vtipná. A ak to myslíš vážne tak je to úbohé, každý nech si žije ako chce, jeho vec.
ja som styl a mam svoj vlastny styl a to je vsetko a ten styl nieje najnovsie Piece and Love len kvôli tomu ze to dala do obeho TERANOVA : D radsej nic take neriesim lebo nenavidim ked niekto risi mna ked ma niekto takym zvlastnym opovrhujucim pohladom si prezre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@3 len ironizuje dobu...
deti!!!