ked ti take mnozstvo ludi tu na birdzi povie, ze vasa hudba nie je dobra, tak v tom asi nieco pravdy bude..
moj nazor je taky, ze pocuvat sa to da, ale kto to bude pocuvat, ked takychto kapiel s podobnym stylom je na slovensku viac nez dost, nudny spev, hudba...
poznam aj lepsie mlade skupiny, ktore maju na to, aby to dotiahli dalej, no asi nemaju dostatok financnych prostriedkov ako vy
ste hnusní!!! .....podla mňa úplne v pohode hudba no nieje to hudba ktorú počúvam a ktorú by som si len tak pustila ale určite to nie je niečo strašné a tak v pohode sa to dá počúvať len možno niečo viac rýchlejšie
podľa mňa by bolo lepšie keby ste si našli do skupiny aj nejaké dievča s napríklad zaujímavým hlbším hlasom, začali hrať na obyčajnej španielke a lebo klavíri, ktorého hudba by skutočne vynikla ak chcete trošku preraziť, pretože takéhoto štýlu je na slovensku dosť ale to je na vás, hlavne robte to čo vás baví A to, že sa tomu venujete je super, stokrát lepšie, ako by ste mali sedieť za compom a zháňať marišu hrajte a držím palce, aby ste sa stále zlepšovali
...prachy na štúdio to má, prachy a konexie na dušeka či kto tomu písal texty to má, namyslenosť svetovej hvízdy to má, len nápad to nemá... svet je smutne vtipné miesto.
@marekens - a ty si v tej kapele vlastne čo/ktorý?
Ale však.. fakt to nie je zlé - má to profesionálnu úroveň nahrávania, čo tomu dodáva efektný zvuk. Ani prevedené to nie je zle. Ale osobne sa zhodujem s názorov mnohých nado mnou - niečo tomu chýba, jeto také strašne.. mňhmň.. sériové. Jednoducho.. akože takúto pesničku počuť na každom kroku, nie je to niečo, čo by ma vykoplo zo stoličky, lebo sa mi chce tancovať, nie je to niečo, čo ma pohrúži do hlbokých úvah o tom či onom, nie je to niečo, kde mi padne sánka nad zaujímavými hudobnými prechodmi alebo špecifickým zložením nástrojov. Normálna kapela. Nie je zlá. Je však stále len priemerná. Taká tá.. oddychová rádiovka a aj ľudia na Vinobraní by to nevypískali, ale ktovie, aké vysoké ambície máte . Keby stačili tieto...
Poviem ti to takto tieto pesničky budík a odvykám a neviem akú som sem ešte dal sú pár rokov staré nahrali sme ich preto že sa páčili pár ľudom páčili sa aj nám. Tak prečo nie ? Momentálne robíme nové CD ktoré bude iné ako sú tieto pesničky. Najhoršie je to že nápady sú ale ked si pozrieš ktorúkoľvek kapelu všetko sa ti na niečo podobá. To je daň za konečný počet kombinácií v hudbe. Už nikto nevymyslí nové tóny ani nové akordy. A keď sa človek snaží robiť hudbu na profesionálnej úrovni v dobrých štúdiách tak ho znesete pod čiernu zem že je to všetko rovnaké. Ale na slovensku môžeš hrať iba pop rock aby si oslovil čo najvačšie publikum. Nechceme osloviť iba mladých chceme aby sa to páčilo všetkým vekovým kategóriam. Ja viem nedá sa vyhovieť každému ale to neznamená že mi musíte pisať že je to na ko... a neviem čo to pre mna neni názor.
Tie akordy a tóny to je tak otrepaná výhovorka až to bolí. Zaujímavé, že to používajú väčšinou len tí, čo majú svoju tvorbu na jedno kopyto. Vaša kapela je ruka v ruke s rádiovými skladbami, ktorých má každý plné zuby. Hovoríš tu, že to hráte, pretože chcete preraziť, maximálne na Slovensku, možno sa vám podarí jeden hit, prípadne kamoši pretlačia do rádia, ale tam to končí. Podľa vypočutého nemáte medzi sebou nič výnimočné, nič zvláštne, je to príliš obyčajné na to, aby to oslovilo človeka, ktorému rádiá nediktujú, čo majú počúvať. Ste len súčasťou nechutného totálne komerčného kolosu, ktorí kazí ľuďom vkus a obťažuje tých, v ktorých ešte tá troška zostala.
Nedokážete zniesť žiadnu kritiku, žiaden negatívny názor s chladnou hlavou. Ak chcete naozaj robiť hudbu pre peniaze a nemáte na to, aby ste tvorili kvalitnú hudbu, ktorá zaujme originalitou, tak sa na to radšej vyserte.
Pokiaľ nás nepresvedčíte o opaku, tak žiaľ dovtedy bude názor mladých ľudí na vašu hudbu taký, aký si môžte prečítať tuná v diskusií.
A môžte to tu spamovať dokedy chcete. Masovosťou človeka neoblbnete, aspoň nie za seba mysliaceho.
Neviem co tu stale riesite iba sem davam to co robim. Keby to dam aj po celom nete moze vam to byt jedno Chodte si tam pocuvat sracky typu PPE a podobne fetacke veci...
@marekens Skús si pozrieť komenty @2@15@17@19@2 0 a neujde ti podstata našej kritiky. Skúste sa s chalanmi nad tým zamyslieť a keď to konečne pochopíte, tak až vtedy sa sem vráťte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
moj nazor je taky, ze pocuvat sa to da, ale kto to bude pocuvat, ked takychto kapiel s podobnym stylom je na slovensku viac nez dost, nudny spev, hudba...
poznam aj lepsie mlade skupiny, ktore maju na to, aby to dotiahli dalej, no asi nemaju dostatok financnych prostriedkov ako vy
ale pripomína mi to štýlovo no name
Choď sa opláchnuť.
Inak ti spravím brata.
@marekens - a ty si v tej kapele vlastne čo/ktorý?
Ale však.. fakt to nie je zlé - má to profesionálnu úroveň nahrávania, čo tomu dodáva efektný zvuk. Ani prevedené to nie je zle. Ale osobne sa zhodujem s názorov mnohých nado mnou - niečo tomu chýba, jeto také strašne.. mňhmň.. sériové. Jednoducho.. akože takúto pesničku počuť na každom kroku, nie je to niečo, čo by ma vykoplo zo stoličky, lebo sa mi chce tancovať, nie je to niečo, čo ma pohrúži do hlbokých úvah o tom či onom, nie je to niečo, kde mi padne sánka nad zaujímavými hudobnými prechodmi alebo špecifickým zložením nástrojov. Normálna kapela. Nie je zlá. Je však stále len priemerná. Taká tá.. oddychová rádiovka a aj ľudia na Vinobraní by to nevypískali, ale ktovie, aké vysoké ambície máte . Keby stačili tieto...
Tie akordy a tóny to je tak otrepaná výhovorka až to bolí. Zaujímavé, že to používajú väčšinou len tí, čo majú svoju tvorbu na jedno kopyto. Vaša kapela je ruka v ruke s rádiovými skladbami, ktorých má každý plné zuby. Hovoríš tu, že to hráte, pretože chcete preraziť, maximálne na Slovensku, možno sa vám podarí jeden hit, prípadne kamoši pretlačia do rádia, ale tam to končí. Podľa vypočutého nemáte medzi sebou nič výnimočné, nič zvláštne, je to príliš obyčajné na to, aby to oslovilo človeka, ktorému rádiá nediktujú, čo majú počúvať. Ste len súčasťou nechutného totálne komerčného kolosu, ktorí kazí ľuďom vkus a obťažuje tých, v ktorých ešte tá troška zostala.
Nedokážete zniesť žiadnu kritiku, žiaden negatívny názor s chladnou hlavou. Ak chcete naozaj robiť hudbu pre peniaze a nemáte na to, aby ste tvorili kvalitnú hudbu, ktorá zaujme originalitou, tak sa na to radšej vyserte.
Pokiaľ nás nepresvedčíte o opaku, tak žiaľ dovtedy bude názor mladých ľudí na vašu hudbu taký, aký si môžte prečítať tuná v diskusií.
A môžte to tu spamovať dokedy chcete. Masovosťou človeka neoblbnete, aspoň nie za seba mysliaceho.
snaha "páčiť sa každému" zabíja všetko, čo má potenciál byť iným, originálnym, a zaujímavým.
Kokotko si robí reklamný spam @admin