Predstavte si situáciu,že Vás nejaký muž,ktorého poznáte (kolega v práci,spolužiak etc.) pozve dajme tomu že na kávu,na zmrzku,von, niekam si sadnúť a len tak pokecať. Iba vy a on. Vy ste ale zadaná. Váš priateľ dotyčného vôbec nepozná a mohol by si z toho vyvodiť rôzne scenáre. Ženy, prijali by ste takéto pozvanie? Otázka na mužov, vadilo by vám,keby vaša priateľka takéto pozvanie príjme?
na pive, aj v kine s kolegom, na výlete so známym z jednej letnej školy, s doktorandom z fakulty tri dni vo Viedni na jednej konferencii a fuha, všelikde som bola sama s nejakym chlapom ktoreho ten moj nepozna.
A nežiarli. Za tri roky povedal možno dve pripomienky k niečomu, vraví, že mi dôveruje a je to tak dobre, lebo keby mi zakázal ísť napr. do tej Viedne, tak by ma tým ukracoval o veľa vecí.
Nevadilo, ak je dotyčný človek rodinný priateľ, nie len kamarát, spolužiak, kolega. Na druhú stranu, ako by si sa cítila ty, keby tvoj priatel bol v takej to situacii ? ak ti zaleží na vás a na vzťahu asi jedno by ti to nebolo.
to, ze je zadana neznamena, ze jej frajer je jediny muz, s ktorym moze a bude interagovat do konca svojho zivota. bezne chodim vonku so zadanymi zenami, vlastne vsetky zeny, s ktorymi mam, povedal by som dokonaly priatelsky vztah, su zadane ak by sme sa mali v tomto obmedzovat, tak dovidenia. a naopak, pri byvalej mi to nevadilo, rovnako mi to nebude vadit ani pri buducej.
celkovo si myslim, ze zena vie dobre vycitit, kedy ma s tym chlapom priatelsky vztah a kedy by ju ten typek chcel najradsej len pretiahnut/vidi sa s nou pri oltari.
Ja ti neviem ak je to v rámci nejakých spoločných záujmov a vie že niekoho máš tak to nevidím až taký problém z pohľadu. Nič menej ak je to človek s ktorým by si takto trávila čas častejšie bol by som rád keby ma s ním priateľka zoznámi. Ale káva, pivo, s nezadaným..."Posedieť a pokecať" na také veci väčšinou pozývajú muži, ktorý si chcú niečo skúsiť, to by mi už veľmi príjemné nebolo, pretože je to v podstate akoby si dávala niekomu šancu a priestor nech to na teba skúša.
docela sa v poslednej dobe az divim, ako toto vsetci riesia akoby naozaj clovek nemohol mat kamaratov ineho pohlavia nez su oni, ked su zadani
divne.
ja som na toto nikdy neziarlila, nikdy ziarlit nebudem, myslim, ze je zdrave, ak sa moj chlap ide trosku vyvetrat aj s niekym inym, nez som ja a jeho kamarati treba spoznavat aj novych ludi a tak
akože ja som chodievala s kamošom kade-tade ale to frajer vedel, že je to len kamoš, lebo naozaj je to len kamoš. Ale bola som aj s inými kamošmi na kávu a tak a väčšinou som vtedy už frajerovi zatajila, že som bola nech zbytočne nežiarli. nič viac v tom nebolo len som nechcela nech sa blbo cíti a hlavne nech si silou mocou nenajde teraz dajaku kamošku žeby mi to vrátil. také veci nemám rada.
napriklad @10 by mi uz vadilo, toto akoze zatajovanie aby sa niekto nenahneval mi pride horsie, ako to narovinu priznat. dufam ze ma takto nikto nebude klamat
pokial idem von s kamosom ktoreho frajer pozna a je to moj kamos uz velmi dlhy cas, tak je to ok. ale pokial ide o niekoho koho som spoznala pocas vztahu a frajer ho nepozna, tak by som s nim nesla. pretoze ani ja by som asi nebola spokojna keby to frajer robi a neurobim mu to, co by som sama nechcela aby mi robil on.
jedine, ze by ma ta nova znamost pozvala von s jeho partiou a boli by tam aj dake tie baby, to by som isla, spoznat novych ludi a tak
hmm zaujimave nazory..povidne som chcel napisat nieco dlhsie o tom ale asi nenapisem...proste som v tomto starsia skola..nech si robia ludia co chcu ak im to vzajomne vyhovuje
prvá vec je, ze by som neriesila nazor frajera, pretoze ak si v hlavep redstavuje nejake scenare tak mi neveri a to sa mi moc nelubi
kazdopadne pointa, zavisi od dovodu toho stretnutia. trebars so spoluziakmi a tak bezne chodim na kavu a neviem kam, a nevidim v tom problem, ale keby to je o tom, ze ma clovek pozyva von lebo zjavne by chcel so mnou nieco, tak to by mi prislo divne s nim ist, kedze som zadana.
oj a este toto, v kazdom prirpade by som to povedala frajerovi. to ze by som mu to zatajila pre mna znamena ze je co zatajovat, a v takom pripade je divne ze vobec na taku schodzku idem.
Som slobodny clovek a mozem ist na kavu, kedy, kam a s kym uznam za vhodne, a rovnako to aplikujem i na inych zadanych jedincov, ci uz su zadani mne alebo nie.
A nepredstavitelne by som vysmiala cloveka, ktory by mi branil sa s niekym stretavat iba vo dvojici.
Ja žiarlivá som ale len dovtedy keď mi to nie je objasnené takže keď nezatajuje ale normálne povie, že ide s kamarátku von tak myslím, že v tom by problém byť nemal. Hlavne nezatajovať a neklamať.
pokial moja partnerka by isla snim von, bolo by mi to neprijemne...to ano...avsak, je to jej slobodne rozhodnutie...a co sa toho tyka, ja jej doverujem na 100%...viem, ze je to clovek, ktory by mi urcite nedal dovod...a ano ten chlap by to nevnimal len tak, ze ano ideme na kavu a nic...urcite ten chlap chce nieco...ale on tu nie je dolezity..jak sa hovori ked suka neda, pes nejebe...a ja tej suke verim...pardon za vyraz suka...cize nic na tom nevidim pokial si vyjde von s niekym inym
Jasné že by som žiarlil... , lebo ak by aj klamala... ako inak by som to zistil, keby som to na to kašlal ? ... resp. by som mal strach že ma klame... ... nedá sa to zistiť... preto by som rád fakt niekoho kto neklame a je úprimný.
jejda,toto ak by dakomu vadilo..:S
ja parkrat idem s kamosom,kt poznam od detstva na kavu,alebo so spoluziakom na obed,ak mame pauzu v skole,alebo s kolegom na obed,ked som v praci ..sak ked som zadana to neznamena ze sa uz zo ziadnym inym muzom nemozem nikdy stretnut .
aj moj priatel ma spoluziacky s ktorymi sa obcas stretne alebo ide na obed,tiez ma par kamaratok a nevidim na tom nic zle.
ved si verime a nemam dovod sa o nieco bat. myslim ze sme obaja dost rozumni aby sme nezakazovali nieco taketo tomu druhemu
sak on vie,ze ho lubim a ja viem ze on mna lubi
Mne osobne by to vadilo. Akože nerozišla by som sa s ním kvôli tomu, ale bolo by mi to také nepríjemné. Zvlášť v začínajúcom vzťahu. Pokiaľ by sme však už mali pevnejší vzťah budovaný dlhšie, a objasnil by mi s kým ide, tak by som s tým bola v pohode. Avšak dosť mám také zlé skúsenosti z predošlých vzťahov, preto sa snažím byť opatrnejšia a okrem toho som dosť žiarlivá.
prijala, pokiaľ by chalan vedel, že som zadaná a proste volal ma von len tak, nie ako rande, tak v pohode..však kamarát
a partnerovi by som o tom samozrejme povedala
Keď si predstavujem ako mi to hovorí moja potencionálna partnerka, tak som už teraz nasraty asi to vychádza z toho ze už so mnou bolo vyjebavane vo vzťahoch a bol som podvadzany
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
na pive, aj v kine s kolegom, na výlete so známym z jednej letnej školy, s doktorandom z fakulty tri dni vo Viedni na jednej konferencii a fuha, všelikde som bola sama s nejakym chlapom ktoreho ten moj nepozna.
A nežiarli. Za tri roky povedal možno dve pripomienky k niečomu, vraví, že mi dôveruje a je to tak dobre, lebo keby mi zakázal ísť napr. do tej Viedne, tak by ma tým ukracoval o veľa vecí.
celkovo si myslim, ze zena vie dobre vycitit, kedy ma s tym chlapom priatelsky vztah a kedy by ju ten typek chcel najradsej len pretiahnut/vidi sa s nou pri oltari.
divne.
ja som na toto nikdy neziarlila, nikdy ziarlit nebudem, myslim, ze je zdrave, ak sa moj chlap ide trosku vyvetrat aj s niekym inym, nez som ja a jeho kamarati treba spoznavat aj novych ludi a tak
pokial idem von s kamosom ktoreho frajer pozna a je to moj kamos uz velmi dlhy cas, tak je to ok. ale pokial ide o niekoho koho som spoznala pocas vztahu a frajer ho nepozna, tak by som s nim nesla. pretoze ani ja by som asi nebola spokojna keby to frajer robi a neurobim mu to, co by som sama nechcela aby mi robil on.
jedine, ze by ma ta nova znamost pozvala von s jeho partiou a boli by tam aj dake tie baby, to by som isla, spoznat novych ludi a tak
kazdopadne pointa, zavisi od dovodu toho stretnutia. trebars so spoluziakmi a tak bezne chodim na kavu a neviem kam, a nevidim v tom problem, ale keby to je o tom, ze ma clovek pozyva von lebo zjavne by chcel so mnou nieco, tak to by mi prislo divne s nim ist, kedze som zadana.
Som slobodny clovek a mozem ist na kavu, kedy, kam a s kym uznam za vhodne, a rovnako to aplikujem i na inych zadanych jedincov, ci uz su zadani mne alebo nie.
A nepredstavitelne by som vysmiala cloveka, ktory by mi branil sa s niekym stretavat iba vo dvojici.
pokial moja partnerka by isla snim von, bolo by mi to neprijemne...to ano...avsak, je to jej slobodne rozhodnutie...a co sa toho tyka, ja jej doverujem na 100%...viem, ze je to clovek, ktory by mi urcite nedal dovod...a ano ten chlap by to nevnimal len tak, ze ano ideme na kavu a nic...urcite ten chlap chce nieco...ale on tu nie je dolezity..jak sa hovori ked suka neda, pes nejebe...a ja tej suke verim...pardon za vyraz suka...cize nic na tom nevidim pokial si vyjde von s niekym inym
ja parkrat idem s kamosom,kt poznam od detstva na kavu,alebo so spoluziakom na obed,ak mame pauzu v skole,alebo s kolegom na obed,ked som v praci ..sak ked som zadana to neznamena ze sa uz zo ziadnym inym muzom nemozem nikdy stretnut .
aj moj priatel ma spoluziacky s ktorymi sa obcas stretne alebo ide na obed,tiez ma par kamaratok a nevidim na tom nic zle.
ved si verime a nemam dovod sa o nieco bat. myslim ze sme obaja dost rozumni aby sme nezakazovali nieco taketo tomu druhemu
sak on vie,ze ho lubim a ja viem ze on mna lubi
Budeme kamaráti?
a partnerovi by som o tom samozrejme povedala