Ahojte ľudia máte skúsenosti S nieakou prácou cez internet? Niečo seriózne potrebujem zarobiť no popri škole je to horor tak ak niečo máte hoďte to sem
Ja mám skúsenosti s prácou z domu a cez internet. Podnikám a predávam na portáli eBay. Proste niečo kúpim a hneď to tam predám. Mám vybaveného dodávateľa, od ktorého nakupujem za veľkoobchodné ceny a následne to s maržou predám na eBay.
Ak by ste chceli o tom vedieť viac, čeknite môj blog predavamenaebay.sk a prečítajte si nejaké články o tom alebo ma pokojne kontaktuje napr. na môj e-mail info@predavamenaebay.sk , rád vám poradím.
Ahojte ja vyplňam na tejto stranke.Ide o vyplňanie 4 čisel a za každe máte 10 centov je to super. Netreba nič platiť vyskušajte za to nič nedáte a uvidíte možno sa Vám to zapáči. » rusmoney.club/9190623548000/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
(napr. programovať, robiť grafiku, prekladať, ...)
A ak sa ti nechce, tak @1
Ak by ste chceli o tom vedieť viac, čeknite môj blog predavamenaebay.sk a prečítajte si nejaké články o tom alebo ma pokojne kontaktuje napr. na môj e-mail info@predavamenaebay.sk , rád vám poradím.
» rusmoney.club/9190623548000/...