Ahojte mam otazku. Existuje nejake zamestnanie kde sa pracuje s photoshopom? Pripadne sa v nom kresli? (digital art) Vyzaduju tam skor ludi s praxou ci je sanca aj pre mladych? Da sa tam postupne vypracovat? blbo som to sformulovala ale hadam *
urcite sa najde aj nejaky job pre ilustratora ale do grafickych studii a reklamnych agentur skor vacsinou hladaju cloveka zameraneho na tu reklamnu grafiku, ktory nebude robit len vo photosope. mlady clovek ma urcite tiez moznost dostat sa dost vysoko (ale zasa, musis mat nejake portfolio, kludne aj plne svojich osobnych projektov, nejake fiktivne firmy, ak nemas moznost robit niekomu realne) a musi to byt na nejakej urovni takze odporucam najprv poriadne premakat portfolio, popozerat sa na inych grafikov, fakt sa pozerat okolo seba a nebyt len v tej svojej bublinke mozes mi kludne napisat spravu, ja som si nedavno presla dost pohovormi vo firmach, kde hladali grafika
určite, dobry kreslič sa všade hodí, odporučam sa taktiež naskiliť ilustrator, ak ti to ide, a makať makať, pracovať na referenciach, a hlavne sa zviditelnuj, davaj svoje prace na internet (dribble, tvoj web a tak), nech si pre headhunterov najditelná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty