nejakú jednoduchú prácu popri výške je dobré robiť, uvidíme čo bude za rok... záleží zase aj od výšky na akú sa dostanem... až tam budeme mávať napríklad volné dni tak si myslím že sa to dá stíhať... teda ak nieje skúškové
zalezi od vysky, nie od roboty. 70% je takych, pri ktorych sa to neda. Ak ma niekto skolu ako ja, od deviatej rana do osmej vecer a cez vikend treba robit pripravy na seminare, ked je cez den volna hodina, tak treba fotit papiere, pretoze nie su skripta, na jeden seminar analyza 67 stran literarneho textu v historickej anglictine. Kazdy tyzden! Pri tom sa fakt robit neda.
uplna pičovina určite nechod robiť ak nemusiš...aj tak budes robit zvysok svojho zivota tak naco sa do toho hrnut tak skoro. treba si uzit mladost kym je tu. Radsej chod s kamaratmi alebo chod sportovat a nezajebavaj sa v nejakej skurvenej prigade za par centov. Raz to aj tak olutujes ked budes mat viac rokov lebo ti to nič neda len ti to zabije mladosť. Vsetko ma svoj cas. tot moj nazor
ja som mavala kazdy den skolu a pracovala popri tom. da sa vsetko stihat ked sa chce. niekedy to uz cloveku lezie na mozog, ale tak da sa to prezit. a to som mavala kazdy den prednasky aj cvika, takisto som musela pisat seminarky, analyzy, mala skusky ze som si to isla hodit etc. a na striedacku robila, skola, robila skola. zalezi od teba ci sa ti chce- nechce, musis- nemusis. na jednej strane ja to beriem pozitivne bo mam dobru prax z oboru a na druhej strane som si odmakala VS a ako sa to hovori neuzila si to az tak. neplacem vsak.
no, ja robim a stiham v pohode, aj ked nemam uplne tradicnu robotu...
na jednej strane ma @leitho pravdu, naozaj treba zo studentskeho zivota vytazit maximum, lebo potom uz len roky roboty nasleduju...ale na strane druhej je vyplata velmi vitane financne prilepsenie, ktore ti moze napomoct k vytazeniu ozajstneho MAXIMA, kedze minimalne cast celej srandy peniaze stoji
zalezi od prace, ale ka najdes nieco dobre, tak CHOD NA VEC...tot zas moj nazor
dá sa, nie je to nereálne,len treba chcieť a zabudnúť na odpočinok.. okrem normálnej brigády, kde som 36hodín týždenne,sa venujem ešte jednej veci, ktorá mi dosť času zaberá a dúfam, že mi pomôže v ďalšej kariére.. a to do školy čítam týždenne niekedy aj 200-300strán textu a píšem veľa konspektov.. a popritom stíham aj von chodiť. len taký kludný večer s rodičmi pri telke som nemala asi aj rok a pol..
zalezi velmi aj od toho aku skolu robis. ja koncim teraz ucitelstvo a studentsky zivot som si uzil fakt naplno. a taktiez sa mi podarilo vela brigad popritom, takze nesuhlasim s nazorom, ze vobec netreba robit.. takych som poznal viac.. kazdy den ozrati a srali na vsetko. aj ja si vybehnem na pivko, idem na akciu, zabavim sa.. a stiham aj pracicku a aj skolu. teraz napriklad ucim v jazykovej skole dva vecery do tyzdna. to ma vobec neobmedzuje.. ved aj so studentmi mozem ist na pivko po hodine, no nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
na jednej strane ma @leitho pravdu, naozaj treba zo studentskeho zivota vytazit maximum, lebo potom uz len roky roboty nasleduju...ale na strane druhej je vyplata velmi vitane financne prilepsenie, ktore ti moze napomoct k vytazeniu ozajstneho MAXIMA, kedze minimalne cast celej srandy peniaze stoji
zalezi od prace, ale ka najdes nieco dobre, tak CHOD NA VEC...tot zas moj nazor