Robil som to a už nikdy viac! Pracoval som na jednej pokladni a delil som sa o ňu s ďalšou brigádničkou. Za týždeň nám v pokladni chýbalo okolo 200€ a to len kvôli nej ale to samozrejme prevádzkara nezaujímalo. A tak z mojej už dosť nízkej výplaty mi okresali ďalších 100€ +mi povedali, že som zlodej a to si ja vyprosím.
robila som v kauflande rok a pol, ale už by som nechcela
ku koncu ma to viac a viac nebavilo
akože ak sa mam vyjadrovať podla bodov z komentu @4 , tak:
-veduce boli maximalne v pohode u nas,
-s tým zaúčaním je pravda, že ma postavili po asi 3 hodinách zaúčania a na niektoré veci som prišla až po roku ,
-s tým stornom mi to vždy išlo na nervy, kričať kto ho má a podávať si to, aj ked oficiálne sme to nemohli podávať cez ludí, lenže nemohli sme ani opustiť pokladne, takže to bolo trochu nedomyslené
-ti ludia "na druhej strane" sú nie vždy príjemní a musela som byť na nich milá
-a zase ja som s výplatou nikdy nemala problém, ked mi chýbalo (čo sa mi stalo raz), išla som za veducou a na další mesiac mi to doplatila
-tie kody, postupom času som vedela už všetky
-najviac mi vadilo, že sme tam museli stáť + kontroly, ked tam prišli na kontrolný nákup, všetko muselo byť tip-top a ked nebolo, potom boli zliii
ale tak možno aj nejaké výhody:
-zmeny som si písala kedy som chcela
-za ten čas som robila len raz v sobotu a raz v nedelu, takže ked sa chce, dá sa vyhnuť aj víkendom, aj ked nás za to občas zdrbavali, lebo málo ludí sa hlásilo na víkendové služby
-a lepšie pre mna bolo, ked bolo velaaa ludi, lebo mi to apson rychlo išlo, než ked oblo malinko ludi a stale som len na hodiny pozerala
to je asi tak vše.. ako nelutujem ten čas, čo som tam bola, ale nechcela by som to už robiť (aj ked sa obavam, že ak si v blizkej buducnosti nenajdem brigadu, pojdem robiť za pokladnu), pripadne ako zamestnanie na trvaly pomer by som si to nevedela predstaviť
Tiež brigádujem v Kauflande - PO sídlisko III , a pomaličky ma to začína omŕzať ( pol roka tam už som ) , no uvydíme ako dlho ešte vydržím , ale aj 100 eur mesačne popri škole je dosť dobrých nato aby som si uživil nákladnejší koníček .....
Čo sa týka vedúcich , vpohode .... dá sa bez problémou porozprávať a seriózny prístup
Zákazníkou síce nezmením , ale občas by si zaslúžili spi*ovať .....
Kódy .... no základne veci ako rožky , asi 10 druhou chleba , tropické ovocie a pod. si pomerne ľahko a rýchlo zapamútáš , tých kódou čo treba vedieť aby ti to išlo rýchlo je možno 50 ... (občas ak je akcia tak sa objavia 4-5 na sezónne ovocie/zeleninu)
Ak máš možnosť , aspoň vyskúšaj , ja sa nemôžem sťažovať nejako .... iná práca tu veľmi nieje aj keď hľadám niečo v mojom odbore kvôli praxi , ale tak čo už.
3 mesiace v jednote a bolo to v pohode viacmenej.. tým, že som nebola v kauflande alebo tescu, ale v jednote, tak sme pokladňu mali ranná a poobedná zmena, čiže peniaze sme si každá po sebe prepočítali každý deň a chybu sme mohli urobiť len my a nemohli sme sa vyhovárať na seba.. a vždy ak mi do eura chýbalo tak na druhý deň som mala o to navac, čiže našťastie som nikdy nedoplácala zo svojho, akurát nevýhoda, naučiť sa kódy pečiva, ovocia a zeleniny, ale to za týždeň-2 a ide to už samé a ľudia, no všelijakí, milí, protivní, nervózni, usmievaví, proste ako všade .. pamätám si, ako mi raz jedna pani vravela, že som zlatá keď sa i pri takej robote usmievam, že sa to často nevidí, takže všetko sa dá
Robím za pokladnou v Kauflande Ružomberok. Zaučenie bolo 3hodinové a naozaj nám vyvsetlili všetko čo bolo treba až som sa čudoval. Problem z PLU kodmy ale všetko si najdete v zozname artiklov kde mate obrazok takže všetko sa da najsť netreba sa to ani učiť. Ináč v pohode ako brigáda som spokojný zýkzanícií su mily zatial som sa nestretol ešte s nejakými nerovznimi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
celkom v pohode
ano nenavidela som to a uz tam NIKDY nepojdem robit
zaA- veduce su najviac mimo
zaB- po dvoch hodinach zaucania ta postavia za kasu s tym ze rob si co chces
yaC- maju tam tak sproste kody na vsetkych potravinach ze ti to pipa furt dvakrat a ked zavolas storno tak ti povedia 8krat ze si debil
zaD- niektori obzvlast stari ludia -ano stare tetky- kvalitne vymetene zo zivota a mas co robit aby si ich neposlala pekne do pice
zaE- ked sa da strhnu ti z vyplaty a potom sa uz nevyhadas
to je vsetko asi co som mala na srdci
ku koncu ma to viac a viac nebavilo
akože ak sa mam vyjadrovať podla bodov z komentu @4 , tak:
-veduce boli maximalne v pohode u nas,
-s tým zaúčaním je pravda, že ma postavili po asi 3 hodinách zaúčania a na niektoré veci som prišla až po roku ,
-s tým stornom mi to vždy išlo na nervy, kričať kto ho má a podávať si to, aj ked oficiálne sme to nemohli podávať cez ludí, lenže nemohli sme ani opustiť pokladne, takže to bolo trochu nedomyslené
-ti ludia "na druhej strane" sú nie vždy príjemní a musela som byť na nich milá
-a zase ja som s výplatou nikdy nemala problém, ked mi chýbalo (čo sa mi stalo raz), išla som za veducou a na další mesiac mi to doplatila
-tie kody, postupom času som vedela už všetky
-najviac mi vadilo, že sme tam museli stáť + kontroly, ked tam prišli na kontrolný nákup, všetko muselo byť tip-top a ked nebolo, potom boli zliii
ale tak možno aj nejaké výhody:
-zmeny som si písala kedy som chcela
-za ten čas som robila len raz v sobotu a raz v nedelu, takže ked sa chce, dá sa vyhnuť aj víkendom, aj ked nás za to občas zdrbavali, lebo málo ludí sa hlásilo na víkendové služby
-a lepšie pre mna bolo, ked bolo velaaa ludi, lebo mi to apson rychlo išlo, než ked oblo malinko ludi a stale som len na hodiny pozerala
to je asi tak vše.. ako nelutujem ten čas, čo som tam bola, ale nechcela by som to už robiť (aj ked sa obavam, že ak si v blizkej buducnosti nenajdem brigadu, pojdem robiť za pokladnu), pripadne ako zamestnanie na trvaly pomer by som si to nevedela predstaviť
Ak ti ide o peniaze a nie o skúsenosti, táto brigáda je fajn.
Zákazníci boli na mna milí, vedúca bola skoro normálna a keďže ostatní pokladníci boli moji spolužiaci, nuda nebola.
Zápory:
- stereotyp
- po pár hodinách bolí chrbát(dá sa zvyknúť)
- môže vám začať jebať(o hláške "dobrý deň, klubkartu máte, ďakujem, páči sa, dovidenia" sa mi zo začiatku aj snívalo)
Klady:
- práca nieje ťažká, zo začiatku vám bude trvať, kým sa naučíte všetky kódy, no dá sa to
- ideálne pre flegmatikov
- sedí sa pri tom
- počas sviatkov príjemný plat
-vedúce do nás hustili, že sa musíme neustále usmievať
-11tky v pokladni sa síce zvládnuť dajú, ale 4dni za sebou je moc
-niekedy som mala pocit, že si vykušem dieru do jazyka, keďže nebolo všetko podľa predstáv zákazníkov
-tiež je tam riziko, že máš v pokladni mínus.. je to blbý pocit, ktorý máš STÁLE !!! (aspoň ja som ho mala neustále)
-a v neposlednom rade: zničíš si nervy
ale skús, budeš bohatšia o skúsenosť
Čo sa týka vedúcich , vpohode .... dá sa bez problémou porozprávať a seriózny prístup
Zákazníkou síce nezmením , ale občas by si zaslúžili spi*ovať .....
Kódy .... no základne veci ako rožky , asi 10 druhou chleba , tropické ovocie a pod. si pomerne ľahko a rýchlo zapamútáš , tých kódou čo treba vedieť aby ti to išlo rýchlo je možno 50 ... (občas ak je akcia tak sa objavia 4-5 na sezónne ovocie/zeleninu)
Ak máš možnosť , aspoň vyskúšaj , ja sa nemôžem sťažovať nejako .... iná práca tu veľmi nieje aj keď hľadám niečo v mojom odbore kvôli praxi , ale tak čo už.