Ahojte chcem sa spytat ze ked idem na pohovor do New Yorkeru - obchod s oblecenim ze ake otazky sa ma budu pytat na tom pohovore alebo co tam budu robit a podobne. Teda co sa robi na pohovoroch do zamestnania ako Kenvelo, teranova, new yorker, zara a podo
Možno sa ťa opýtajú niečo o veľkostiach (oblečenia), možno niečo na orientáciu nahodia, možno...aký druh gélu používaš. Ktovie. Hybaj tam, spoliehaj sa na improvizáciu a uvidíš.
na brigádu neviem, ale ak máš záujem o TPP či ČPP, tak sa ťa spýtajú, čo si pod dannou prácou predstavuješ, aká je tv. predstava platu, či nemáš problém s dochádzaním, a tak...
Spolužiačka bola v Teranove, proste prišla tam, dali jej skúšobnú dobu dve hoďky a pozorovali, ako si počína... a potom ti buď povedia, že ťa berú, alebo že ti zavolajú... žiadne otázky a neviem čo podobne...
no ja som tam najprv len umývala kabínky, až potom ma dali umývať vešiaky...a vypracovala som sa až na sbskárku...a teraz vlastne len dávam tie pípačky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Možno sa ťa opýtajú niečo o veľkostiach (oblečenia), možno niečo na orientáciu nahodia, možno...aký druh gélu používaš. Ktovie. Hybaj tam, spoliehaj sa na improvizáciu a uvidíš.