Je vôbec možné aby som mohol pracovať v rádiu ako niekto kto sa dostane do on AIR bez akýchkoľvek skúseností, ale z veľkým všeobecným rozhľadom... a dalším predpokladmi pre túto prácu ? .. poprípade aké rádio by ste odporučili... hral som aj v divadle. ď
@cimrman To neviem ako sa tam ludia dostavaju ale nemyslim si ze zarobia dako vela ... celkovo na celom slovensku nezarobis ... a radio Europa 2 alebo Radio One
no Karle to je ťažký chlebíček, to radšej to divadlo, ako celý deň sedieť v štúdiu zavretý a len dávať pozor aby sa niečo nedosralo...
robota pre ženy a dôchodcov...
mna by napr. tiez bavilo sa ujebavat so super partiou v radiu a este mat zato zaplatene, som ukecany a za kazdu srandu a ked pocuvam niekedy tych na E2 tak wtf, rehlia sa tam jak sialeni, radost robit
Je ťažké sa tam dostať na post moderátora, pokúšal som sa o to, hoci len emailom, čiže reálne som sa na to vysral, ale rádia mi napísali, že je fuk čo človek študuje, že to musí mať v sebe a tak uvidíme ešte čo bude, ale keby som sa o to fakt zaujímal, šlo by to...inak tiež som hral v divadle...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
robota pre ženy a dôchodcov...
- @rici135