Chcela by som tento rok ísť pracovať do zahraničia, najlepšie do Ameriky.... Neviete niekto poradiť? Alebo sa niekto nechystáte niekam a nepotrebujete spolucestujúcu? Poprípade nejaká agentúra, čo hradí sprostredkovanie? Prešla som už kopec stránok, agent
ide o to ze do USA nie je prave najlahsie sa dostat, oni si tych cudzincov z vychodu ako-tak strazia... na tvojom mieste by som skusil skor UK, teraz pred olympiadou je tam furt co robit
Nie nezobudila som sa teraz, ja hľadám už veľmi dlho, ale nehľadám len prácu na leto, vieš... Aj keby nastúpim v Septembri.... tak budem rada.... A ešte, lepšie neskoro, ako nikdy...
@fialka19 ... táto stránka, je jedna z mnohých, ktorých som navštívila.... zaraďujem ju medzi jednu s tých lepších.... osobne schvaluje, a kam by si ty chcela ísť? Už máš nejakú predstavu? Alebo si ešte len začala hľadať?
sry nejako som tam automaticky videla to leto. fakt tam bolo!
do usa sa dostaneš len na určitý čas. a keď tam ideš, tak tam musíš ísť s tým, že máš zakúpenú aj spiatočnú letenku... tak ako dlho tam chceš byť?
a neverím, že keď toľko hľadáš, nič si nenašla... treba spraviť po vyhľadávaní aj ten ďalší krok, nie len furt hľadať niečo výhodnejšie. tak či tak si to vyžaduje značné vstupné náklady a veľa vybavovačiek. ale keď sa chce...
@patricia1590 noo tak s partiou by sme chceli skusit ist do rakuska, este sa rozhodujeme ze co, ale najprv sa snazime ziskat nejake referencie o agenturach, lebo vela z nich je len o.eb,preto sa pytam ze ci nema niekto info, ci je doveryhodna
@fialka19 ak chceš vedieť, či nie je agen. nejaký e..eb... tak si pozri v registri spoločnosti, či je zapisana.... ak ano, nezname to 100% záruku, ale je to len krocik k nej...
@luc.ka V poriadku, ale nemyslela som leto.... pravdaže nasla som vela ponúk, ale vzdy tam bolo nieco, čo som nesplnala... vodičsky, prax a pod... a samozrejme financie na zaciatok, to je asi najhorsie... ale ako si povedala... ked sa chce, ide to... tak mi drzte palce... dakujem
@patricia1590 mám známych čo na leto chodia pravidelne, oplatilo sa im to vždy. sesternice boli po jedno leto a tiež boli spokojné, ďalšia kamoška ide teraz v nedeľu, kamarát v sobotu...
oplatiť sa ti to oplatí, ak máš šťastie a dobrý džob, resp. aspoň dva. často sa stane, že keď ti agentúra prácu nezabezpečuje, sprostredkuje ti len cestu a ubytko, tak si prácu nenájdeš a budeš fakt v dosť veľkej strate... to, čo do toho vopred musíš investovať, bude vždy dosť veľká položka... ale keď si šikovná a nedáš sa zdierať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ide o to ze do USA nie je prave najlahsie sa dostat, oni si tych cudzincov z vychodu ako-tak strazia... na tvojom mieste by som skusil skor UK, teraz pred olympiadou je tam furt co robit
Nie nezobudila som sa teraz, ja hľadám už veľmi dlho, ale nehľadám len prácu na leto, vieš... Aj keby nastúpim v Septembri.... tak budem rada.... A ešte, lepšie neskoro, ako nikdy...
Áno a kam sa chystáš?
do usa sa dostaneš len na určitý čas. a keď tam ideš, tak tam musíš ísť s tým, že máš zakúpenú aj spiatočnú letenku... tak ako dlho tam chceš byť?
a neverím, že keď toľko hľadáš, nič si nenašla... treba spraviť po vyhľadávaní aj ten ďalší krok, nie len furt hľadať niečo výhodnejšie. tak či tak si to vyžaduje značné vstupné náklady a veľa vybavovačiek. ale keď sa chce...
oplatiť sa ti to oplatí, ak máš šťastie a dobrý džob, resp. aspoň dva. často sa stane, že keď ti agentúra prácu nezabezpečuje, sprostredkuje ti len cestu a ubytko, tak si prácu nenájdeš a budeš fakt v dosť veľkej strate... to, čo do toho vopred musíš investovať, bude vždy dosť veľká položka... ale keď si šikovná a nedáš sa zdierať...
good luck.