Ahoj je to nenarocna praca ktora ti hodi 150 eur na mesiac
22.05.2018 22:28
Ide vlastne o rýchlu nenáročnú prácu, kde bude vašou úlohou nájsť rôzne články a zároveň pod ne pridať komentár, v ktorom budete odkazovať na linky, ktoré vám samozrejme ja dodám a v prípade vážneho záujmu dopodrobna vysvetlím. Za takýchto 50 odkazov vám ponúkam ba začiatok 5€, 0.10/ komentar pričom ak budem s vašou prácou spokojny môžeme naviazať dlhodobú spoluprácu. Záleží len na vás. 150 eur mesacne sa zijde si myslim
22.05.2018 22:29
@antifunebracka Podľa § 49 ods. 1 pís. s) zákona o priestupkoch, priestupku proti občianskemu spolunažívaniu sa dopustí ten, kto inému ublíži na cti tým, že ho urazí alebo vydá na posmech. V prípade, že sa cítite byť dotknutý na svojich právach, podajte oznámenie pre podozrenie zo spáchania horeuvedeného priestupku okresnému úradu, v obvode ktorého mal byť priestupok spáchaný.
@antifunebracka bude musiet napisat vela komentov pod clanky, aby si zarobil na tu mastnu pokutu, ktoru dostane za priestupok proti obcianskemu spolunazivaniu
Už ťa vidím, začnem pridávať komentáre, aby som si konečne trochu zarobil, a ty mi ich tam budeš mazať ako tu, aby si mi nemusel zaplatiť! Sviňa žgrlavá!
Ahaha, ja som davnejsie na zakladke pisala pod clanky komentare s linkom na IQ test a vzdy sa nasli ludia, ktori potom poslali sms aby sa dozvedeli vysledok. Bola to tusim stranka klikacka. A nazbieralo sa mi tam asi 4000 slovenskych korun, lenze som nemala 18 tak som nevedela ako poziadat o vyber a aj som sa trochu bala vtedy davat svoje udaje niekde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@admin reklama
22.05.2018 22:28
Ide vlastne o rýchlu nenáročnú prácu, kde bude vašou úlohou nájsť rôzne články a zároveň pod ne pridať komentár, v ktorom budete odkazovať na linky, ktoré vám samozrejme ja dodám a v prípade vážneho záujmu dopodrobna vysvetlím. Za takýchto 50 odkazov vám ponúkam ba začiatok 5€, 0.10/ komentar pričom ak budem s vašou prácou spokojny môžeme naviazať dlhodobú spoluprácu. Záleží len na vás. 150 eur mesacne sa zijde si myslim
22.05.2018 22:29