napíšte sem o svojich prácach prípadne brigádach čo bolo vašou náplňou práce čo vám robilo problémy aké skúsenosti ste nadobudli prípadne čo sa vám na práci páčilo a čo nie (ako ste sa k nej dostali?)
Robila som asistentku v tlačiarni, to bola celkom zaujímavá práca a dostala som sa k nej cez inzerát.
Neskôr som robila v hotely, v ktorom robím doteraz, to ma odporúčil kamarát, ktorý tam pracoval, prihlásila som sa, bola na pohovore a baví ma to, tak tam stále som a už 2rok tam celé leto pracujem
uplne prva brigada bola, ze som robila hostesku pre rozne banky a tak, to sme chodili a pytali od ludi telefonne cisla, ze nech sa zapoja do sutaze (samozrejme ojeb na ziskanie kontaktov len ) ale bolo to fajn az na ten deprimujuci pocit, ze vas vsetci odmietaju
potom som robila casnicku, to sa dalo az na tie 16h sichty. aj pizzu som vozila aj v tlaciarni som robila, skladala tricka, balila, sem tam aj nieco vytlacila na sietke (to bola hrozna sranda a strasne prijemni ludia!)
a asi ku vsetkemu som sa dostala po znamostiach
nejdem nic pisat, lebo nie som v dobrej nalade, ale pri kazdej minute okrem uplne prvej prace sa u mna zintenzivnil pocit, ze nikdy v zivote nechcem pracovat ani sekundu
(jj lenive rozmaznane decko, a ani kus sa za to nehanbim)
prešiel som rôznymi firmičkami v Žiline od sš praxe, ktorá nemala nič spoločné s odoborom až po brigády.. výroba nábytku, výroba radiatorov, kontrolór kvality výrobkov (plasty), obrábanie kovov a podobné mindfucky... a tak som sa dostal k programovaniu v 2 prípadoch fakt dobrý kolektív takže to mi príde dôležitejšie na brigáde..
Prvá brigáda bola na stavbe ako 16 ročný za 2,5€/h. Tam som pracoval len mesiac kedže som mal koniec prázdnin, ale majstri boli mega ľudia a po týždni tam začal chodiť aj kamarát. Za ti zarobené € som si ako kokot kúpil okuliare za 200€ ktoré aom o rok stratil Minulý rok som mal akosi dosť € tak som nemal nič. No a momentálne brigádujem v NL konkrétne balím paradajky a podobné pičoviny. Vôbec ma to nebaví ale trocha iné platové podmienky takže pohoda
tak ja teraz prvé leto brigádujem a milujem to úplne!! som plavčíčka v aquaparku a tá práca ma úplne robí šťastnou ja sa teším zo všetkých maličkostí a tam ich zažívam neurekom- navigujem niekoho, niekto sa na mňa usmeje, podám loptu, ošetrím odreninku.. veľa toho je
jediný problém mám asi s pískaním na ľudí lebo vždy sa odohráva tá istá situácia.. ja na niekoho zapískam a otočí sa každý okrem neho proste
a čo sa skúseností týka, som proste zodpovedná a musím predchádzať zraneniam a vedieť reagovať pod stresom na každú situáciu
Nieco take ako @Lakero ,minuly tyzden som zacal robit na stavbe ,rovnaky plat ,za 5 dni som si dokazal zarobit 125€ aj ked som sa velmi namakal ,ale aspon si tie peniaze budem viac vazit..mam v plane s tym pokracovat,nech si nieco nasetrim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Neskôr som robila v hotely, v ktorom robím doteraz, to ma odporúčil kamarát, ktorý tam pracoval, prihlásila som sa, bola na pohovore a baví ma to, tak tam stále som a už 2rok tam celé leto pracujem
potom som robila casnicku, to sa dalo az na tie 16h sichty. aj pizzu som vozila aj v tlaciarni som robila, skladala tricka, balila, sem tam aj nieco vytlacila na sietke (to bola hrozna sranda a strasne prijemni ludia!)
a asi ku vsetkemu som sa dostala po znamostiach
(jj lenive rozmaznane decko, a ani kus sa za to nehanbim)
jediný problém mám asi s pískaním na ľudí lebo vždy sa odohráva tá istá situácia.. ja na niekoho zapískam a otočí sa každý okrem neho proste
a čo sa skúseností týka, som proste zodpovedná a musím predchádzať zraneniam a vedieť reagovať pod stresom na každú situáciu