predtym som mala ze sa mi striedali rozne zmeny, 7 - 12, 12 - 17, 18 - 00 a podobne plus som okrem tych zmien robila ine projekty a mala som do toho aj meetingy vo fixnych casoch, cize nikoho netrapilo ze ja robim nocnu, o 9 rano som sa na meeting musela pripojit
- tymto stylom som robila aj tak kazdy den viac ako 10 hodin a viedlo to k tomu ze som nemala cas na nic a aj som hrozne pribrala
teraz si 9 - 17 velmi uzivam, ale mam to tak ze mozem prist aj 8 - 16 alebo 7 - 15 ked potrebujem. Rano stihnem behat, prejst sa a vecer mam stale dost vela casu na ine aktivity
Well .. dlho som tak nerobil, ale dokazal by som. Ak by ta praca bola naozaj zaujimava, motivujuca a citil by som sa tam dobre. Pri tom by som ale musel mat moznost podla potreby si pracovnu dobu kedykolvek skratit ci posunut a pod. .. to su veci, na ktorych uz trvam pri pracovnych ponukach
momentalne tak pracujem a nenavidim to. ani k lekarovi, ani na urad, ani do obchodu(nie do bezneho). a volno ziadne, akoze tie dva dni vikendove su na smiech.
viac ma bavil kratky/dlhy. a uplne najviac by ma bavilo urobit dve tri fušky nejake za mesiac, rozumej pracovat cca 100hodin a mat pici.
Pracujem 9-17:30, ráno chcem doma raňajkovať, to je hlavné...samozrejme ako pre koho...večer mám čas ešte do posilky alebo von...víkend voľno je fajn...takže dlhý krátky nemusim
jj podla mna je to dost v pohode cas aj ked radsej by som bola za 8:00-16:00 ked sa uz bavime o pevnej pracovnej dobe. Inac mam v praci flexibilnu a ta mi vyhovuje uplne najviac.
Ja mám teraz úplne zvláštny režim aký som nikdy predtým nemal, robím dvanástky a medzi každou mám 24 hodín voľno, víkendy voľné a vlastne mi aj celkom vyhovuje makať maximálne 168 hodín/mesiac... no pristál by som kľudne aj na 9 - 17 keďže neznášam ranné vstávanie (rozumej 5:00).
Nie , lebo vrcholia špičky v BA ! Pozri štatistiky na waze Dokonca som aj loboval u zamestnávateľa za zmenu tohoto !!! JEBNUTÉHO !!! pracovného času ...
Určite áno, to je ešte veľmi prijateľná pracovná doba ...ja teraz končím doteraz, ale zas ja mám takú robotu, že ja to mávam variabilné, no zväčša dosť toho a to začínam ešte aj o 2 hodiny skôr ako ty ...pritom v zmluve by som mal končiť do 15:30, takže vidíš to..
Nebola by som z toho happy lebo by sa mi zdali najlepšie hodiny obsadené prácou
Buď skôr začať a skôr skončiť alebo krátky/dlhy alebo nejaky iny systém
@bebekex už som sa s tým stretla, že obed majú vramci pracovného času a reálne odrobia menej ale častokrát majú Skrátený pracovny týždeň 37,5h týždenne cize pol hodinu na obed vramci 9-17
neviem vstat pred osmou bez toho aby som az do obeda nebola rozsekana a polomrtva, takze toto mi pride ako slusny kompromis vyspatia sa a moct po praci este nieco robit
@lenkaska1 Lenka , láska ale mi sa bavíme o ceste do práce na deviatu ! To znamená , že normálny človek sa dostaví do zamestnania ešte pred deviatou Aby sa prezliekol , dal si v pohode kafe atď. atď No a samozrejme aj na samotnú prepravu potrebuješ nejaký čas , že ? Určite nejdeš z domu o deviatej na deviatu do roboty , či ? Rozumieš tomu trošku ? Nepochopila si zadanie ? Nevadí , stáva sa Som hnusný , ja víéééééém chi chi chi préééé pááááč ,),),)
ja som pracoval dva roky v 4 zmennej prevádzke hneď po škole lebo to tu bolo najviac platené mal som v čistom 1300-1600€ ale mal som to premyslené potreboval som zarobiť 10000€ na moje vybavenie pre ďalšiu prácu a zvyšok šlo na auto ako akontácia ktoré je dnes už vyplatené...ale musím povedať že už by som pre niekoho nerobil ...už len na seba lebo nieje nad to keď človek robí na svoj zadok a nie na druhý
A teraz pracujem viac menej iba kedy sa mi chce a mám pokoj, podľa mňa je nefér tlačiť niekoho do práce vtedy a vtedy keď a mu robiť vtedy a vtedy nechce, uvedomelý človek vie sám kedy chce robiť a kedy je produktívny.
Natož v mojom okolí robí 95% ľudí na seba zvyšných 5% je zamestnaných niekde a tým nezávidím majú to ťažké
teraz robím 8:00 - 14:00 a som s tým v pohode, keby to mal byť na 8 hodín, tak radšej by som to prijala flexibilne a vybrať si či chcem ísť 8-16 alebo 9-17
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
predtym som mala ze sa mi striedali rozne zmeny, 7 - 12, 12 - 17, 18 - 00 a podobne plus som okrem tych zmien robila ine projekty a mala som do toho aj meetingy vo fixnych casoch, cize nikoho netrapilo ze ja robim nocnu, o 9 rano som sa na meeting musela pripojit
- tymto stylom som robila aj tak kazdy den viac ako 10 hodin a viedlo to k tomu ze som nemala cas na nic a aj som hrozne pribrala
teraz si 9 - 17 velmi uzivam, ale mam to tak ze mozem prist aj 8 - 16 alebo 7 - 15 ked potrebujem. Rano stihnem behat, prejst sa a vecer mam stale dost vela casu na ine aktivity
Mimochodom ja pracujem 5 45 - 17 45 a je to akurát
Ináč 9-17 je dosť super, keďže ak správne rátam, je v tom aj obedova prestávka
Ale s hentým by som tiež nemala nejaký problém..no takto je to lepšie
viac ma bavil kratky/dlhy. a uplne najviac by ma bavilo urobit dve tri fušky nejake za mesiac, rozumej pracovat cca 100hodin a mat pici.
Buď skôr začať a skôr skončiť alebo krátky/dlhy alebo nejaky iny systém
Natož v mojom okolí robí 95% ľudí na seba zvyšných 5% je zamestnaných niekde a tým nezávidím majú to ťažké