Nibiru neexistuje, inak by sme ju uz davno videli.. Ibaze by to bola riadena planeta. Dr. Michio Kaku jeden zo spoluzakladatelov teorie strun hovori o troch typoch civilizacii (my sme zatial nulty) a myslim, ze uz ten prvy dokaze hybat svojou planetou. V takom pripade by uplne stacilo, ze by sa "Nibiru" nachadzala v Langrangovom bode (schovana za Slnkom) kde ju nemame sancu vidiet.
Ono vseobecne su teorie, ze ak nas aj navstevuju mimozemstania, vyuzivaju prave tento bod, kde sa skryvaju (L3)
Vzdy budu veci ktore nepozname a strach z neznameho sprevadza nasu existenciu od nepamati.
Vyuzili to cirkvy, sekty , konspiranti , spisovatelia, prosto kazdy kto na tom nieco moze trhnut a najnovsie to vyuziva aj marketing.
Je smutne, ze inteligentni ludia (lebo tieto postupy si defakto urcity stupen IQ proste vyzaduju.... tupec to nevymysli) sa nesnazia ludstvu pomoct, ale len stale dokola vymyslaju nove sposoby ako nim manipulovat.
hlúposti o konci sveta. Ale ak by už mal prísť čo pokladám za absolútnu hlúposť, ľudstvo sa zničiť tak ľahko nedá, na to sa príliš bojíme o svoj život, väčšina, tak ja chcem sedieť v prvom rade
@hluzar a máš pravdu, tieto bláboly nikdy neskončia, pretože sekty a určitý ľudia na to veľmi dobre zarábajú.
Ja len, ze nech deti pozru aj nazor niekoho kto sa do toho vyzna a mozno prestanu verit hlupostiam, co do nich hustia webove stranky btw @tommyhot aj k tejto otazke sa Morrison vyjadroval
@method ja viem, ja som tie jeho vyjadrenia cital uz mozno 2 roky dozadu na stranke NASA.. Vedci su pre mna uznavane autority, ale ma to jeden zadrhel. Ak vedec veri na existenciu mimozemstanov, resp na to, ze tu niekedy boli, alebo ze tu su, tak je automaticky odpisany a ide robit za lopatu. Preco? Preto, ze vlady potrebuju taketo veci udrziavat v tajnosti a nepotrebuju, aby vedci nabadali masy ludi patrat po mimozemstanoch.
Preto beriem vyjadrenia vedcov na tuto problematiku s rezervou. Asi jeden z mala vedcov, ktory nema problem rozpravat o mimozemstanoch je vyssie spominany Dr. Michio Kaku, ale aj ten je opatrny v tom co povie.
@tommyhot aj ja s tym, ze pre vedca je tazke tvrdit nieco co sa nepaci ostatnym. Ale ako povedal pan Morrison "Mimoriadne tvrdenia požadujú mimoriadnu úroveň dôkazov, ak sa im má veriť." (Carl Sagan)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ono vseobecne su teorie, ze ak nas aj navstevuju mimozemstania, vyuzivaju prave tento bod, kde sa skryvaju
(L3)
Vzdy budu veci ktore nepozname a strach z neznameho sprevadza nasu existenciu od nepamati.
Vyuzili to cirkvy, sekty , konspiranti , spisovatelia, prosto kazdy kto na tom nieco moze trhnut a najnovsie to vyuziva aj marketing.
Je smutne, ze inteligentni ludia (lebo tieto postupy si defakto urcity stupen IQ proste vyzaduju.... tupec to nevymysli) sa nesnazia ludstvu pomoct, ale len stale dokola vymyslaju nove sposoby ako nim manipulovat.
@hluzar a máš pravdu, tieto bláboly nikdy neskončia, pretože sekty a určitý ľudia na to veľmi dobre zarábajú.
Preto beriem vyjadrenia vedcov na tuto problematiku s rezervou. Asi jeden z mala vedcov, ktory nema problem rozpravat o mimozemstanoch je vyssie spominany Dr. Michio Kaku, ale aj ten je opatrny v tom co povie.