ja som mal minule leto v hop-hop shope a tento rok asi zase New Spirit ...tam len sedim a kukam film...ale aj na letnom kupalisku kopanie jamy vymienanie okien ale tak 65Sk na hodinu tak preco nie a tento rok asi to iste
robila som dva roky za sebou na pumpe, ale to som zohnala tak, ze tam robi kamoskina mama tak sme brigadovali spolu, ale ja len pred letom, lebo na leto uz tam boli objednani ludia
ale chcem zohnat nejaku na toto leto, len nevim ci sa mi to podari
No poslala som zivotopisi a ozvali sa. Ale uprimne, vsade dombre doma naj a nic nie je lepsie ako si uzit leto s kamaratmi a flakat sa kade tade Si uzivaj kym mozes sa namakas v dospelosti este dost
@pershing363 tak mi mozes nieco zohnat, momentalne silno zhanam brigadku, ale v pk nic nie je.. tak mozno by sa dalo aj do blavy dochadzat alebo co.. :/
brigadovala som uz, zatial iba v sklade na par prebalovacich / prelepovacich tovaroch a potom v jednej firme chodim upratovat.. ale to je nic..chcela by som brigadu teraz popri skole a cez vikendy.. :/
ano mam,roznasanie letakov a robit vyzdoby z balonov na nejake akcie,obca aj predavat balony na agrokomplexe,v Nitre,ze je to celkom lahke ,tie letaky zhanal niekto iny minuly rok v JUni a tie balony to idem len obcas ked bratranec nejde a robim to doteraz
Bol som 3krat na brigade. Na jednej som vydrzal 3 hodiny, na druhej 8 a na tej tretej nieco cez tyzden. Odvtedy som na brigadu uz nepachol, radsej zarabam peniaze v pohodli domova..
minulý rok som cez leto makala, aby som mala na koncerty... no nebolo to teda med lízať... Až vtedy som si uvedomila, že je lepšie študovať ako trochárčiť a makať ako otrok za pár šupiek...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale chcem zohnat nejaku na toto leto, len nevim ci sa mi to podari
Jo, a keby niekto potreboval job tak nech mi pisne...
brigadovala som uz, zatial iba v sklade na par prebalovacich / prelepovacich tovaroch a potom v jednej firme chodim upratovat.. ale to je nic..chcela by som brigadu teraz popri skole a cez vikendy.. :/