kto z vas to ma? mate s tym dobre skusenosti? Pytam sa len tak zo zvedavosti. Sestra by si to chcela dat a nevie sa rozhodnut ci ano alebo nie. a ci stratit tie peniaze co do toho dala
nerozberajte lienkynu problematyku. ja cem tu moju . 55lienke davaju za to jedlo a ubytovanie a gratis ma to, ze moze ist na zachod a pouzivat sprchu + od januara jej dolili aj internet. maka ako fredka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale doma pracujem dost, umyvam riad, vysavam, umyvam dlazku a tak.. to staci na zaciatok
Dostanes..
1. Zaplatis vstupny poplatok - dojdu ti informacie(ak vobec dojdu). Zvycajne sa "plati" postovymi znamkami. Tie sluzia na rozosielanie ponuk dalsim uchadzacom a spamovanie nahodnych adries...
V inom pripade zacvakas rovno 100-200 korun na ucet a mozno ti dojde obalka s nejakymi reklamami.
Ti horsi kseftari si zalozia audiotextovu linku, na ktoru mas kvoli info zavolat. Ziadne info sa nedozvies, ale oni maju zarobene...
2. Zaplatis za material na pracu doma (nech je to skladanie hraciek, plnenie obalok, ....)
3. Makas doma ako chumaj (mozno s celou rodinou) a hotove vyrobky posles nazad firme.
4. Mozno uz nikdy neuvidis vyplatu ani vyrobeny tovar (v lepsom pripade sa ti tovar vrati nazad = firma zarobila na tom, ze si si ho kupil )
Trikov pri praci "na doma" existuje ovela viac, ale tieto su najcastejsie.