Zdravím vás všetkých vospolok a mám takú otázku a síce. Nebol niekto z vás na prázdniny v Prahe či nepozná niekto nejaké slušné ubytovanie v rozumných sumách, pretože už som z toho hľadania chorý. Díky všetkým za zastavenie
MOMO mi maze komentare k fotkam..asi neznesie kedj ej niekto pise pravdu -.- si ich pridava nech ju zjavne ludia utvrdzuju v klame ze nema vlasy ako omocene a ze je aspon trosku pekna...bleh...bud aspon trosku ferova a nechaj si aj negativny koment ..ty ked is pisala ludom ze su skaredi tak si bola vpohode (smajlík)
Hneď pri letisku je dedinka názov už neviem ale je tam ubytovanie za 2500 mesačne ak to nešlo hore samozrejme ...aj v hostiviciach je ubytko ale to je drahšie inak do prahy sa s tých dvoch dedín dostaneš ľahko
Ahoj, bola sa v prahe minuleho roku na jesen. Boli sme ubytovaní na vysokoskolskych intrakoch.
nelakaj sa, vyzera to tam ako u nas v hoteli, proste luxus, 2 postele v izbe, velka izba, novy nabytok, sprcha a wc na bunke. Na bunke su 2 izby, ktore maju spolocnu chodbu, ale poskytujú maximalne sukromie. Ked sme tam boli o susedoch sme ani nevedeli. Chladnicka, riad a postelne pradlo su samozrejmostou.
Intrak sa vola kolej Vltava, nachadza sa v casti praha - jizni mesto. Dostupnost do centra je asi 20 min metrom, co nie vela (listok do metra - zanedbatelna cena) V blizkosti intraku je nakupne centrum Chodov, co je asi 2x take velke ako nas aupark. Cekni si ich stranku, ponukaju aj letne ubytko. Neviem si to ubytko vynachvalit. Dufam, ze som ti aspon trosku pomohla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Lebo kazdy si pod tym predstavi nieco ine
za 140kc hloubetin,bumka 2+2 ..
» www.prokopka.cz/...
Ahoj, bola sa v prahe minuleho roku na jesen. Boli sme ubytovaní na vysokoskolskych intrakoch.
nelakaj sa, vyzera to tam ako u nas v hoteli, proste luxus, 2 postele v izbe, velka izba, novy nabytok, sprcha a wc na bunke. Na bunke su 2 izby, ktore maju spolocnu chodbu, ale poskytujú maximalne sukromie. Ked sme tam boli o susedoch sme ani nevedeli. Chladnicka, riad a postelne pradlo su samozrejmostou.
Intrak sa vola kolej Vltava, nachadza sa v casti praha - jizni mesto. Dostupnost do centra je asi 20 min metrom, co nie vela (listok do metra - zanedbatelna cena) V blizkosti intraku je nakupne centrum Chodov, co je asi 2x take velke ako nas aupark. Cekni si ich stranku, ponukaju aj letne ubytko. Neviem si to ubytko vynachvalit. Dufam, ze som ti aspon trosku pomohla