Ahojte, chystáme sa s priateľom do Prahy na predĺžený víkend - 3dni.
Čo by ste nám doporučili navštíviť ? Čo sa oplatí vidieť ?
Viete mi poradiť aj nejaké dobré ubytko tam?
» www.marie-luisa.cz/... my sme boli naposledy ubytovani tuto a nemôžem sa sťažovať..aj cena super aj raňajky boli k tomu...ale čo sa týka prahy..no neviem..my sme išli iba kvôli tomu že milujem tima burtona tak sme museli ísť na tú jeho výstavu ktorá tam už nie je....ale inak sme boli ešte na neviditeľnej výstave » neviditelna.cz/,... Madame Tussauds muzeum voskovych figurin,..
neviem co by vas tak mohlo zaujimat
Ak ste tam ešte neboli tak normálne, most, hrad, václavák, staromestské s orlojom, múzeum (inak neviete niekto či funguje už či nie, bo chcela by som tam ísť na jeseň alebo v zime), nejaké galérie obehať... Podľa toho čo vás zaujíma
teraz tam je vystava Andyho Warhola ak ste na taketo veci .... hard rock cafe tam je hned pri orloji vele muzeii tam je mozete sa ist povozit starym autickom po prahe s takym ujcom co vam povie vsetky magoriny nas doviezol aj k stene Johna Lennona .... Petrinska rozhladna a tam pri nej je aj to zrkadlove "bludisko"
Minulý rok som bola ubytovaná v centre Prahy, za 20 eur na noc, bol to Penzión TARA Pekne tam bolo. A vidieť. Fú, asi si všetky námestia pobehajte, choďte na most, pri Vltave sa odfoťte Na hrad Kúpte si lístky na metro a vyvážajte sa z jedného konca na druhý Niečo zaujímave najdete.
@3 ma uplne pravdu, teraz so tam bola a bolo to vazne super hard rock cafe je sice drahe, ale je to zazitok. a v okoli vaclavskeho namestia a blizkeho parku by som sa po zotmeni nezdrziavala.
moja osobna naj je muzeum Lega, potom expozicia Dali, Warhol, Mucha, Orloj, Prazska Zoo, Technicke muzeum (je obrovske, cize si treba vybrat len nieco, uzasna je expozicia staruckych aut a interaktivne inhrisko), dalej Letecke muzeum Gbely (aleno Kbely?) - tam sme natrafili na letecke dni, cize to bolo ovela viac super Boli sme ubytovani v hoteli Vitkov, na dve noci s ranajkami vysiel 100€
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
neviem co by vas tak mohlo zaujimat
a este dalsich asi 5 for
a nedostante pokutu ako my!
juchuuuuu
moja osobna naj je muzeum Lega, potom expozicia Dali, Warhol, Mucha, Orloj, Prazska Zoo, Technicke muzeum (je obrovske, cize si treba vybrat len nieco, uzasna je expozicia staruckych aut a interaktivne inhrisko), dalej Letecke muzeum Gbely (aleno Kbely?) - tam sme natrafili na letecke dni, cize to bolo ovela viac super Boli sme ubytovani v hoteli Vitkov, na dve noci s ranajkami vysiel 100€